Leitz zene szemeidnek

Kedves Olvasó!

Közeleg a húsvét…

…íme első ünnepi meglepetésünk!

Most meglepheti magát egy laminálógéppel, melynek segítségével akár az irodában, akár az otthonában kényelmesen laminálhatja mindazt, amit meg kell, vagy meg szeretne őrizni. Varázsolja időtállóvá névjegykártyáját, fontos iratait, fotóit, féltve őrzött emlékeit. Az ünnepek közeledtével akár személyes és örök képeslapokat készíthet, gyerekrajzokat laminálhat, aminek barátai, családtagjai még a piros tojásnál is jobban fognak örülni!

Lepje meg magát egy laminálógéppel, valamint egy kristálytiszta hangzást nyújtó Bluetooth hangszóróval!

Leitz iLAM laminálógép – háromféle laminálógép akcióban!

Magas minőség – egyszerű kezelhetőség.

Az akcióban résztvevő laminálógépek az iLAM termékcsaládra jellemző dizájnnal rendelkeznek. Egyedülálló WOW színekben kaphatók, stílusos kiegészítői bármilyen otthonnak, irodának vagy otthoni irodának. Problémamentes laminálást biztosítanak tökéletes eredménnyel, bonyolult beállítások nélkül.

  • iLAM Home Office laminálógép – Stílusos, kompakt laminálógép ragyogó WOW színekben: választható zöld, kék, rózsaszín és ezüst színben. Ha ezt a típust választja, egy Leitz WOW hangszórót adunk mellé ajándékba! (A hangszóró ajánlott fogyasztói ára: 12.900 Ft) Tekintse meg ITT.
  • iLAM Office laminálógép – Stílusos formatervezésű irodai laminálógép keskeny kivitelben. A gyors melegedési időnek köszönhetően ideális kisebb irodai munkákhoz. Ha ezt a típust választja, egy Leitz WOW hangszórót adunk mellé ajándékba! (A hangszóró ajánlott fogyasztói ára: 12.900 Ft) Tekintse meg ITT.
  • iLAM touch A3 turbo S laminálógép – Teljesen automatikus működésű, nagysebességű A3 laminálógép egyedülálló szenzoros technológiával. Érzékeli a fóliavastagságot és automatikusan szabályozza a laminálási sebességet. Ha ezt a típust választja, egy Leitz Complete konferencia hangszórót adunk mellé ajándékba! (A hangszóró ajánlott fogyasztói ára: 29.900 Ft) Tekintse meg ITT.

iLAM UDT laminálófóliák – róluk se feledkezzünk meg!

Az A4-es 125 mikronos UDT fóliák használata egyszerű, és elakadásmentes meleglaminálást biztosítanak. A különleges prémium minőségű fóliák tökéletes védelmet biztosítanak a szennyeződések, folyadékok és a pára ellen, és minden típusú laminálógéppel használhatók.

Könnyű fóliabehelyezés Unique Direction technológia segítségével – a helyes irányt mutató nyilak a laminálás után eltűnnek!

S hogy mit tud egy Leitz hangszóró?

  • Leitz WOW hangszóró

Élvezze a speciális, akusztikus technológia által biztosított gazdag, egész szobát kitöltő hangzást! Beépített mikrofonnal konferenciabeszélgetésekhez vagy telefonhívások kihangosításához is ajánljuk. Könnyen csatlakoztatható bármilyen Bluetooth-kapcsolattal rendelkező eszközhöz. Bármilyen audióforrás közvetlenül a hangszóróhoz csatlakoztatható a 3.5mm AUX IN porton keresztül. MP3 lejátszására is alkalmas micro SD (max. 32GB) kártyáról. Az újratölthető lítium-akkumulátor 6 óra lejátszási időt biztosít. A kompakt dizájnak köszönhetően könnyen elfér akár egy táskában is.

  • Leitz Complete hordozható konferencia Bluetooth HD hangszóró

Élvezze a gazdag sztereóhangzást ezzel a keskeny kivitelű, stílusos, könnyű hangszóróval akár menet közben is a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Kiemelkedő dizájn alumíniumházzal. Tapasztalja meg a tiszta, HD audio hangzást a konferenciabeszélgetések során. Full-Duplex technológiával rendelkezik a párhuzamos beszélgetésekhez. Hangerőállítóval, play/pause/hívásfogadás gombokkal. Beépített 2600mAh-es akkumulátorral rendelkezik (Power Bank) okostelefon és egyéb eszközök töltéséhez menet közben.

Vásároljon a promóció ideje alatt Leitz iLAM laminálógépet (A3 vagy A4 méretben) + 2 doboz Leitz laminálófóliát (A4, 125 mikron), és egy Bluetooth hangszórót adunk ajándékba!

Rendelje meg itt: depot.hu/Zene-Szemeidnek

A promóciós csomagok tartalmazzák a választott laminálógépet és két csomag laminálófóliát, valamint az ajándék hangszórót.

Az akcióról többet tudhat meg ITT

A promóció időtartama: 2017. április 1 – június 30.

Kellemes ünnepeket kívánunk!
A Depot.hu csapata