Leitz Cinema City promóció

Kedves Olvasó!

Soron kívüli hírlevelünk oka egy kihagyhatatlan promóció. Le ne maradjon!

Vásároljon Leitz füzetet, és nyerjen páros Cinema City mozijegyet!

  1. Vásároljon bármilyen Leitz füzetet! Kínálatunkat ITT találja.
  2. Regisztráljon a www.leitz.com weboldalon, és írja meg, miért szereti a Leitz füzeteket!
  3. A  legfrappánsabb válaszadók jutalma egy páros Cinema City mozijegy.

És ami a legjobb: SORSOLÁS NAPONTA!!!!

Az akció időtartama: 2017. augusztus1 – szeptember 30.

De melyiket válasszam…

…magamnak?

Mert a szó elszáll, az elektronikus adat is,
de az írás megmarad.

A kézzel írás bizonyítottan jó hatással van a bal és a jobb agyfélteke közötti kapcsolatra. A két agyfélteke közötti idegpálya-összeköttetés sűrűsége pedig meghatározza intelligenciánkat. (Ezért ajánlják a hintáztatást kisgyermekkorban – a hinta ugyanezt teszi agyunkkal!)

További tények:

  • A folyóírást használók kreatívabbak, jobban kommunikálnak, gondolkodásuk rendszerezettebb.
  • Azt az információt, amit leírunk, könnyebben dolgozzuk fel és jegyezzük meg.

A jegyzetelés, a füzetek használata sosem lesz a múlté – a füzetek folyamatosan megújulnak, igazodnak a ma emberének igényeihez. Az innovációban elől jár a Leitz – válasszon igényeinek megfelelő füzetet! Nem szabad elfeledkeznie arról sem, hogy a munkaeszközök nem csupán hasznos tárgyak, hanem személyiségét kifejező kiegészítők is.

…a gyermekemnek?

Főleg a kisgyermekek esetében a tanárok pontosan megszabják, milyen füzetet kérnek az adott órá(k)ra. Az, hogy egy füzet vonalas, négyzetrácsos vagy sima legyen, az esetek 90%-ában szintén elő van írva.

A gyermek inkább a füzetek külsejével foglalkozik, de két másik szempont is fontos a füzetválasztáskor: a méret és a kötés.

  • A kisiskolások számára (8-9 éves korig) ajánlott A5-ös méretű füzetet választani, mert nekik könnyebb abba írni (valamint a táskájuk is könnyebb lesz!). Amikor a gyermek mozgáskoordinációja, írásképe fejlettebbé válik – és persze a tananyag is egyre szaporodik –, nehézségek nélkül használ már A4-es méretű füzetet is.
  • A füzet kötését tekintve vannak összetűzött füzetek, spirálfüzetek, sőt a középiskolások (és az egyetemisták) akár gyűrűs mappákba is gyűjthetik különböző tantárgy/téma alapján rendszerezve a lapokat. A kisebb gyermekek számára a legjobb választás az összetűzött füzet, míg a nagyobbak körében a spirálfüzet a legnépszerűbb.

További kellemes nyarat kívánunk:
a depot.hu csapata