Irodaszer Katalógus - Kék Katalógus 2018Kedves Olvasó!

Napjainkban büszkén, a régi korokat kissé elmarasztalva szoktuk mondani: az információk hihetetlen mennyiségben és gyorsasággal áramlanak a világban.

Az információk azonban akkor hasznosak és értékesek, ha tudjuk őket használni. Ha rendszerezzük őket. A rendezett irodában mindent külön mappában, tárolódobozban találhatnunk meg, nagyobb iroda esetén felcímkézett polcokkal is találkozhatunk. A hatékony munkavégzéshez (és nem utolsó sorban az esztétikus, nyugodt munkakörnyezet megteremtéséhez) tudnunk kell: mit hol találunk meg.

A beszerzéssel sincs ez másként. Jó, ha minden minőségi termék egy helyen, rendszerezve áll rendelkezésünkre, és nem kell azzal időt töltenünk, hogy keresgéljük a beszállítókat vagy utána járunk egy-egy termék fellelhetőségének.

A vállalati irodaszer beszerzéséhez elengedhetetlen a 2018-as Kék katalógus, amely több mint 10.500 terméket tartalmaz – a hagyományos irodaszerektől kezdve a technológiai termékeken át az irodaberendezési és létesítményüzemeltetési termékekig!

Természetesen idén is számos új márkával és termékcsoporttal találkozhat a katalógusban. Az újdonságokból cikkünkben szemezgettünk https://www.irodaszer.hu/irodaszer-katalogus-2018/.

Böngésszen az elektronikus formátumú Kék katalógusban itt: http://www.vallalatiabc.hu/

vagy…

… rendelje meg a Kék katalógus nyomtatott verzióját itt: https://www.depot.hu/irodaszer-katalogus-kek-katalogus

Kellemes böngészést kívánunk!
a Depot csapata