Leitz Nexxt nyereményjáték

Kedves Olvasó!

Az irodaszerek világa olyan, mint bármely más világ: folyamatosan változik, fejlődik, megújul. Az irodai élet minősége, hangulata és ez által az elvégzett munka minősége néha apróságokon múlik.

A minőség még mindig az első helyen áll, legyen szó bármilyen gépről, felszerelésről vagy irodaszerről – ezeken nem érdemes spórolni. A minőség ma már nemcsak a teljesítményt, hanem az ergonómiát is magában foglalja: terméktervezéskor az emberi oldalt is figyelembe veszik. A második természetesen az esztétikum: szeretünk olyan helyen tartózkodni, ami rendezett és harmóniát sugall.

A megújult NeXXt termékcsalád minden igénynek megfelel: esztétikus, ergonomikus formatervezésének köszönhetően mind kézben, mind az asztalon kényelmesen használható, egymáshoz tökéletesen illő tűzőgépei és lyukasztói minden környezetben jól mutatnak.

Nézze meg a több színben kapható, megújult termékeket ITT.

A NeXXt két promócióval is ünnepel:

 1. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ
  Minden hónapban 5 darab Leitz WOW Mini Bluetooth hangszórót sorsolnak ki – és a sorsoláson való részvételhez még vásárolnia sem kell!
  Mi a teendő?
  ✓ Pörgesse meg a félkarú rabló tárcsáit az Indít gombbal
  ✓ Állítsa meg a pörgést (Megállít gomb)
  A tökéletes kombinációt (azonos színű tűzőgép, lyukasztó és tűzőkapocs) pörgette? Regisztráljon, és máris részt vehet az adott hónapban a sorsoláson!
  Nem a tökéletes kombinációt pörgette? Semmi baj, játsszon újra!
  Játsszon és nyerjen ITT
 2. GARANTÁLT AJÁNDÉK NeXXt SZETT VÁSÁRLÁSA ESETÉN
  Leitz NeXXT szett (tűzőgép, lyukasztó és tűzőkapocs) vásárlása esetén most Leitz WOW tolltartót vagy Leitz MyBox dobozt kap ajándékba a választott színben.

Sok szerencsét kívánunk!
a Depot csapata