SHKOLYARYK füzetek

Kedves Olvasó!

A rohanó világban egyre több mindent kell észben tartani, egyre kevesebb az önmagunkra fordított hasznos idő…

De hogyan segíthet egy füzet rendet teremteni a káoszban?

Az ember nem gép. Tervezni kell, de emberléptékkel. (Ma már például nem ritka az „új szokás” megtervezése sem: Szeretnénk felvenni egy szokást? Csak rá kell szoktatnunk magunkat!)

Ha beírjuk a telefonunkba a teendőket, a készülék még pittyeg is. Most ezt csináld, most azt. Kinyomjuk, és órák múlva tán eszünkbe jut, hogy valamiért pittyegett. Vagy hallgatunk rá, félredobunk mindent, és csináljuk, amit mond. Idegesen, nem odafigyelve, sietve.

A fontos dolgokat (amik elsőre nem tűnnek annak) pedig be sem pötyögjük. Beírná a telefonjába, ha eszébe jutna egy remek születésnapi ajándék valakinek? Ugye, nem? (és aztán a gondolat elszáll, és marad a kellemetlen érzés: pedig olyan jó ötlet volt…) Egy ebédötlet, egy jó könyv, film, amiről most hallott – ezeket a legjobb gyorsan papírra vetni.

Tudta, hogy mindenki menedzser?

Mindenki az életét menedzseli. Van, aki egy egész csoport (család, munkatársak, gyerekek) életét is. Annyi területen kell helytállnunk, hogy képtelenek vagyunk mindig mindent számon tartani. Ami segíthet: a tudatosság. Ahhoz pedig, hogy tudatosan vezessük az életünket, fel kell mérni, hol vannak a buktatók, hol tudnánk időt-pénzt megtakarítani, hogyan lehetnénk jobb menedzserek.

Minden felmerülő problémát, apró-cseprő ügyet együtt látni, papíron – olyan, mint az ötletelés során a folyamatábra vagy a gondolatbuborékok a fehértáblán: hirtelen összefüggések, megoldások születnek olyan dolgokra is, ami évek óta ugyanúgy megy (sok pici mókuskerékben futunk egyszerre!).

SHKOLYARYK füzetek – válasszon személyiségének megfelelő társat!

A SHKOLYARYK márka 1997-ben indult hódító útjára Ukrajnából, és mára hat országban van jelen tűzött, spirál-, jegyzet- és skiccfüzetekkel. A füzetek fehér vagy pezsgőszínű lapjai és a borítók szemet gyönyörködtető rajzai, képei, mintái elvarázsolják az embert: érzi, hogy az írás igazi művészet. Akárcsak a festészet, a rajzolás: felszabadít, megnyugtat és segíti kreatív ötleteinket.

Nem győzzük hangsúlyozni: az eszköz sohasem csak egy eszköz. Azzal, ha valamit beengedünk az életünkbe, az életünk részévé válik. És ha egy szép tárgyat engedünk be, az örömöt ad. Megszokjuk, társunkká válik, és megoszthatjuk vele a gondolatainkat is.

Július 20-ig 10% kedvezményt biztosítunk minden SHKOLYARYK füzet árából!

Ne hagyja ki: tekintse meg kínálatunkat ITT. Ajándéknak is tökéletes!

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata