SAMSONITE notebooktáska kínálatunk megújult

Kedves Olvasó!

Örömmel értesítjük, hogy SAMSONITE notebooktáska-kínálatunk megújult.

A SAMSONITE két hívószava mindig is az exkluzivitás és a minőség volt. A márka több mint 100 éve töretlen népszerűségnek örvend, termékeik az üzleti megjelenéshez szinte elengedhetetlenül szükségesek.

Mert a külső alapján születik az első benyomás…

Persze, ebben nemcsak a ruhánk, a táskánk, a bőröndünk, a telefonunk és így tovább játszik óriási szerepet, ezt tudjuk. A kisugárzás az, ami a legtöbbet nyomja a latban. A tekintet, a mosoly – a hiteles viselkedés. A magabiztosság például szakmai tudást feltételez. Azonban egy kiváló minőségű, ránk szabott ruhában vagy egy exkluzív táskával mennyivel könnyebben vagyunk megnyerőek!

Ön is bleisure utazó?

A kifejezés leírja az újabban egyre gyakoribb jelenséget, az üzleti utazását meghosszabbító, a várost felfedező utazót. Ön nem töprengett még azon, miért jó beutazni a világot úgy, hogy tárgyalótermek és szállodai szobák falára emlékszünk vissza?

A business+leisure (üzlet és pihenés) összevonásából keletkezett a bleisure kifejezés, ami a kíváncsi üzletember utazási szokására utal. Az olyan emberére, akit érdekel úti célja, annak kultúrája, nevezetességei – és aki tudja, hogy a munka után megérdemel egy kis pihenést és kikapcsolódást is.

A kínálatunkban kapható notebooktáskák kiváló társak egy ilyen izgalmas kalandhoz.

Fedezze fel a SAMSONITE-termékeket ITT.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapat