Esselte „A rendszerezés szimfóniája” promóció

Kedves Olvasó!

Habár az időjárás csalóka, a szervezetünk érzi, hogy elérkezett az ősz, az esték és az éjszakák bizonyítják is ezt. Érezzük a rend és a rendszerezés fontosságát, a nagytakarítás szükségességét. Az Esselte-iratrendezők a legjobb partnerek ebben.

Miért?

Nemcsak megkönnyítik, hogy minden a helyére kerüljön – az ügyfélközpontú szemléletnek köszönhetően tartós és praktikus termékeik a használhatóságot helyezik előtérbe.

A termékcsaládot esztétikus külseje miatt nemcsak az irodába, hanem otthonába is ajánljuk, sőt iskolás gyerekek számára is kitűnő megoldást nyújt: a tantárgyakkal kapcsolatos papírok különböző színű mappákban tárolásával, az iskolai papírok megfelelő és átlátható elrendezésével a gyerekek megtanulják, hogy időt és energiát spórolhatnak, ha mindent ügyesen rendszereznek.

Ez a „rendszerezés szimfóniája”. Olyan összhangzás, ahol minden hang az egész harmóniáját szolgálja. Egy harmonikus környezetben pedig, tudjuk jól, motiváltabbak, kreatívabbak, nyugodtabbak és hatékonyabbak vagyunk mindannyian.

Most garantált ajándékok várják!

A jó döntés, a hűség és a rendszeretet mindig meghozza gyümölcsét, most azonban még ajándék is jár érte. „A rendszerezés szimfóniája” promóció szeptember 1-jén indult, és egészen 2019. január 31-ig tart: kuponokért és/vagy vonalkódokért most garantált, értékes ajándékokat vihet haza.

Esselte Standard-termékek

Fedezze fel az Esselte Standard-termékeket, amelyekkel mesteri szintre emelheti az irodai dokumentáció elrendezését. Iratrendezők egyedülálló színválasztékban, lefűzhető tasakok többféle vastagságban – nézze meg a promócióban résztvevő termékeket ITT.

Hogyan vehet részt a promócióban?

  • Vásároljon az Esselte promóciós termékeiből.
  • Regisztráljon a promóció weboldalán, majd töltse le a gyűjtőlapot.
  • Ragassza a kuponokat (iratrendezők esetében) és/vagy a vonalkódokat (lefűzhető tasakok esetében) a gyűjtőlapra, és küldje el gyűjtőlapját az Esselte címére,
    VAGY
  • Töltse fel a vásárlást igazoló bizonylatot a promóció weboldalán.

Ezután nincs más dolga, mint várni a postai küldeményt, amelyben az Ön által választott ajándéktárgy érkezik.

Milyen garantált ajándékok közül választhat?

  • ESSELTE kerámia utazóbögre: 30 db kupon/vonalkód összegyűjtése esetén
  • SENNHEISER BT 4.40 fejhallgató: 100 db kupon/vonalkód összegyűjtése esetén

További információkat a promóció weboldalán talál: www.esselte.com/promotions/symphony/

Mert az Esselte-termékekkel mindig nyer.

Üdvözlettel:
a depot.hu csapata