ALBA készletkisöprő őszi áreső!

Kedves Olvasó!

Ez az ősz sokáig tavasz volt, most itt a hosszú sétákhoz ideális enyhe őszies idő, de reméljük, lassan eljön már az ősz. (Hiszen ilyenkor egy kicsit félünk is a jó idő okozta öröm mellett: mi lesz tavasszal? Megint hóban tisztelgünk március 15. emléke előtt?)

Mi egy kicsit segítünk, hogy a hideg, esős érzést gondolatban megszokhassa – és felkészüljön, amikor hirtelen, egyik pillanatról a másikra valóban beköszönt az ősz:

Október végéig 20% kedvezménnyel vásárolhat nálunk ALBA-termékeket!

  • Fogasok: Az egyre több (és melegebb) ruhának, hogy az irodában és otthon se legyen gond az esetleg vizes kabátok elhelyezése sem. Meg sem kell említenünk, milyen kellemetlen, ha az ember a kabátjával a kezében toporog egy irodában…
  • Esernyőtartók: Az örök klasszikusok – a különleges és furcsa kellék, amit csak akkor tanul meg megbecsülni az ember, ha nagyon nem tudja hová tenni a vizes esernyőt (de legalább nem a kabát vizes!) – Képzelje el, hogy bemegy valahová üzletet kötni, és egyszerűen zavara, hogy nem tudja, mit kezdjen az esernyővel, eluralkodik Önön… Vagy inkább ne képzelje el. Ön az a partner legyen, akinél ez nem történhet meg.
  • Lámpák: Egyre többször lesznek társaink, ahogy közeleg a tél. És mint tudjuk, nagyon fontos, hogy milyen társat választunk az egyre hosszabbodó estékhez… Az ideális lámpa energiatakarékos, esztétikus, állítható – olyan, ami mellett valóban kellemes üldögélni.
  • Órák: Az iroda és az otthon fontos kiegészítője egy olyan óra, ami megbízható, pontos, és egyszerűen jó ránézni. Érdekes, hogy az óra helyét mindenki azonnal érzi – biztosan Önnel is előfordult már, hogy valahol többször is odanézett a falra, ahol az órának lennie kell(ett volna). Az óra hiánya tehát ugyanúgy árulkodó, és ugyanolyan látványos, mint a nem túl esztétikus, elhanyagolt vagy pontatlan, az óraállításra fittyet hányó óra. (Bár nem tudjuk, 2019-től téli vagy nyári időszámítás lesz-e hazánkban, hiszen 2019-ben állítanák át utoljára az órákat az EU országaiban, ha márciusban elfogadják a javaslatot – de azért addig nem árt, ha követjük az óraállítást.)

Tehát amellett, hogy esztétikus, modern formatervezéssel rendelkező, minőségi termékekről van szó, most kifejezetten praktikusak is: szerezze be a hiányzó irodai kiegészítőket. Tekintse meg a teljes, közel 50 termékből álló kínálatot ITT!

További szép szerdát kívánunk:
a depot.hu csapata