Kedves Olvasó!

Maped iskolaszerekEbben a kánikulában el sem tudjuk képzelni, hogy hamarosan újra itt az őszés újra itt az iskolaszezon. Két és fél hónap szünet után az iskola is más, a gyerekek is sokat változnak. Ami állandó, az az újdonság vonzereje.

Előző hírlevelünk is a minőség és az újdonság jegyében született. Új, minőségi, ergonomikus és nagyon jól kihasználható, ugyanakkor esztétikus táskáink után most bemutatjuk a Maped újdonságait – melyek nélkül nem kezdődhet új tanév!

Újdonságok a Mapedtől – hogy izgatottan várhassuk a tanévkezdést

Az életünket apróságok teszik igazán boldoggá. Egy iskolás gyermeknek, legyen kisiskolás vagy nagyobbacska, ugyanígy fontosak az apróságok: minőségi termékekkel dolgozzon, de szeresse is a tárgyakat, amelyek körülveszik.

A Mapedtől már megszokhattuk, hogy folyamatosan követi a vásárlói igényeket, és mindig meglep minket valami újjal, valami mással – valami fontos aprósággal.

 Zsírkréta -Maped SmoothySmoothy – csak könnyedén

A „Smoothy” fantázianévre hallgató, kitekerhető zsírkrétákat már ismerjük és szeretjük. Miért? Nemcsak azért, mert gyönyörű színekről van szó, melyeket akvarellhatásúvá lehet varázsolni egy vizes ecset segítségével. Nemcsak azért, mert „felnőttbarát” is: műanyag borítása nem engedi, hogy a gyermek összemaszatolja kezeit. Nemcsak azért, mert a kemény réteg védi a terméket a töredezéstől. A felelősségteljes szülők körében a népszerűség oka a vastag kialakítás, mely kényelmes fogást tesz lehetővé, fejleszti a motorikus képességeket, ez által az íráskészséget.

Mi az újdonság? A 12-es kiszerelés mellett most megjelent a 6-os kiszerelésű változat, hogy a gyakran használt (és ez által gyorsabban fogyó) színeket pótolni tudjuk anélkül, hogy mind a 12 színt meg kelljen vásárolnunk.

Reload – újratölthető nyomósirón!

Forradalmi újítás a praktikusság és a gazdaságosság jegyében! Az új Maped nyomósirón kék, zöld és pink színben is kapható. Különleges, radírvéggel ellátott tartálya lehetővé teszi, hogy ne egyesével, eltöredezve adagoljuk a grafitbeleket. Komplett tartályt tudunk cserélni egy gyors mozdulattal, ami 10 darab grafitbél utántöltésével egyenértékű. A hagyományos módszer szerelmeseinek is kedvez, hiszen „normál” módon is újratölthető.

Radír -Maped Technic WingsTechnic Wings – szárnyaló radírgumik

Játékos formájára elég egy pillantást vetni, és máris mosolyra húzódik a szánk, hiszen apró bogarak segítik munkánkat. A szárnyak azonban nem csupán az esztétikai élmény miatt születtek: óvják a radírgumit a szennyeződésektől, töredezéstől. A szárnyaló radírgumi környezettudatos termék is: ha a megszerettük őket, és a radír elfogyott, bármelyik standard méretű Maped radírral újratölthetők.

Hegyező - Maped Croc CrocCroc Croc Innovation – a nyuszik támadásba lendülnek

Mi más rághatná tökéletesre a ceruzánk hegyét, mint egy nyuszi, akinek létszükséglete a rágcsálás? A minden este kötelező faragás mostantól (gyerek)játék: a nyuszi alakú hegyező fogainak mozgatásával együtt szó szerint hegyesre rágja a legtompább ceruzákat is.

GeoCustom vonalzók – saját színeinkkel

A legjobb mégis az, ha a minket körülvevő tárgyak személyiségünket, kedvünket is tükrözik. Ezek a 30 centiméteres vonalzók egyedivé varázsolhatók: a rajtuk lévő geometriai mintákat úgy színezhetjük, ahogy mi szeretnénk!

A Maped arra is gondolt, hogy otthont biztosítson a sok újdonságnak: a tőlük megszokott magas minőségű, új klapnis tolltartók ötféle vidám színben, Maped termékekkel feltöltve már kaphatók!

Tekintse meg iskolaszezon termékválasztékunkat, keresse a Maped termékeket ITT – hogy az új iskolaév valóban új legyen!

További tökéletes nyári napokat kíván:
a depot.hu csapata