Karácsonyi koszorú készítése ragasztópisztollyal

Ha valaki szeret barkácsolni, akkor a háztartás alapvető kelléke a hobby ragasztó. Néhány rúd ragasztó és egy ragasztópisztoly nem csak a házimunkát teszi könnyebbé, de segítségével rengeteg kreatív ötlet is megvalósítható.

A felhasználási lehetőségek tárháza szinte végtelen, csak fantáziánk szabhat határokat. Most azonban mutatunk néhány olyan tippet, mely a karácsonyi szezon közeledtével is jól jöhet, és akár a gyerekek, akár a szülők szívesen foglalatoskodhatnak velük.

Karácsonyfadíszek hobby ragasztóval

Az ünnepek közeledtével rengeteg olyan alapanyagot találhatunk a ház körül, amiből egy ragasztópisztoly és némi hobby ragaszó segítségével tökéletes díszeket készíthetünk. Külön erre a célra akár koszorúalapot vagy hungarocellből készült gömböket is vásárolhatunk. Ezeket nem csak ragasztópisztollyal, de akár dekupázs technikával is csodálatos ünnepi dekorációvá alakíthatjuk.

De nem feltétlenül kell azonnal a boltba rohanni néhány kreatív megoldásért. Ha például akad otthon némi hullámkarton, vagy porosodik a fiókban néhány felesleges CD lemez és egy kevés textilanyag, ezekből is látványos díszeket készíthetünk.

Nincs másra szükségünk, csak egy ollóra, egy ragasztópisztolyra, és némi fantáziára, és már kész is a csodásan egyedi, karácsonyi varázslat, mely a fenyőfán, vagy az ünnepi asztalon is csodálatosan mutat.

Mókás partykellékek

A hobby ragasztó kiválóan alkalmas az olyan, unalmas eszközök díszítésére, mint a papírtányérok vagy a műanyagpoharak. Némi színes papír, fonál, és pár filctoll is csodákra képes, és szinte pillanatok alatt dobhatjuk fel velük a gyerekek szülinapi buliját, vagy a közelgő mikulás partyt.

De a díszítéshez egyszerűbb dolgokat, akár szalvétát vagy textilanyagot is használhatunk. Sőt, hobby ragasztóból és konfettiből kiváló, egyedi díszeket készíthetünk egy szülinapi bulira.

Az egyedi partykellékek legnagyobb előnye, hogy olcsón és könnyedén elkészíthetők, a gyerekek mégis imádják őket. Az pedig, hogy mit tudunk kihozni a kellékekből, és a buli mennyire lesz maradandó élmény, kizárólag a fantáziánkon múlik.

Egyedi ruhadekor

Talán nem is gondoltad volna, de egy egyszerű ragasztópisztoly és ném hobby ragasztó tökéletesen alkalmas leharcolt vagy megunt ruhadarabok kreatív felújítására is.

Elég néhány színes gyöngy és kreatív kiegészítő, melyek segítségével nem csak egyedivé, de valósággal újjá is varázsolhatjuk régi felsőinket, nadrágjainkat.

Sőt, az ebben a videóban látható, egyszerű technika segítségével tulajdonképpen bármilyen ruhadarabot egyszerűen feldobhatunk némi gyöngy, flitter, vagy egyéb dekor kellék segítségével.

Kreatív lakásdíszek

A hobby ragasztó rengeteg olyan lehetőséget kínál, melynek segítségével feldobhatjuk környezetünket. Legyen szó akár egyszerű, pillanatok alatt megvalósítható ötletekről, vagy bonyolultabb, már-már művészi megoldásokról.

Alapnak elég lehet egy régi képkeret is, ami már egy ideje már a fiókban porosodik. Ha ez megvan, vegyünk néhány színes kavicsot vagy gyöngyöt, és hagyatkozzunk a fantáziánkra! A hobby ragasztó segítségével olyan dekoratív ajándékot készíthetünk, melyet egy kedves, közös fotóval feldobva családtagjaink és barátaink is imádni fognak.

Sőt, ha szeretünk barkácsolni és jó a kézügyességünk, hobby ragasztó és őszi faágak felhasználásával akár csodás dekorgömböket is készíthetünk. De egy egyszerű ragasztópisztoly és néhány méter kötél bármelyik tükrünknek vagy képünknek is csodás, egyedi keretetbe foglalhatja.