Feliratozógép

A közhiedelemmel ellentétben nemcsak az általunk gyártott termékeket lehet címkézni. A feliratozógép más célokra is használható, és érdemes is használni. Hiszen sokkal rendszerezettebbé teheti az életünket. Ám nem mindegy, hogy milyen szerkezetet választunk ki.

Hiszen ahhoz is más gépezet kell, ha folyamatosan több terméket címkézel, és ahhoz is, ha csak néha van pár dolog, amit fel kell címkézni, és ezt könnyedén meg akarod tenni. Ebben a cikkben elolvashatod, mire érdemes ügyelni.

Mire érdemes feliratozógépet venned?

Az első, és talán legegyértelműbb helyzet az, amikor életvitelszerűen rengeteg dolgot címkézel, például vállalkozó vagy. Ilyen esetekben sokkal könnyebbé teheti a munkát egy feliratozógép. Azonban arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a hétköznapokat is megkönnyítheti egy ilyen szerkezet.

Veled is előfordult már az, hogy hirtelen nem is tudtad, hol keress bizonyos dolgokat a házban vagy az irodában? Ebben az esetben jól jöhet egy feliratozógép, amivel bármilyen tároló egységet meg tudsz jelölni, és ráírni a benne található dolgokat. Legyen szó fiókról vagy egyéb tárolóeszközről, a címkék bármilyen száraz felületen megragadnak, ezért bármin el tudod őket helyezni.

Hogyan válaszd ki az ideális feliratozógépet?

Először is: határozd meg, mennyit tudsz a feliratozógépre szánni, és a tervezett használatot

Otthoni használatra vennéd? Vagy az irodába? Esetleg a termékeid címkézését szeretnéd vele megoldani? Ma már feliratozógépek széles választéka áll rendelkezésedre. A pár ezer forintos, kézi feliratozógépektől a több millió forintba kerülő, nagy üzemi gépekig minden árkategóriában más képességű gépek találhatóak.

Lehet, hogy elsőre a kis kézi gépek tűnnek a legjobb választásnak alacsony áruk miatt, ugyanakkor nagyon hamar kiderülhet a munka alatt, hogy nem felel meg a használatra. Egy ilyen esetben pedig nem költséghatékony kis feliratozógépet venni, ellenkezőleg: inkább pazarlás. Ezért nagyon fontos, hogy előre felmérjük munka jellegét, és ahhoz illő szerkezetet válasszunk.

Tudd a címkézendő tárgyak méretét

Nem mindegy, hogy egy kisebb fiókot vagy egy nagyobb terméket szeretnél felcímkézni. Ugyanis a feliratozógépek széles méretválasztékkal rendelkeznek. Minden gép más méretben címkéz, ezért a vásárlás előtt mérd le a feliratozandó tárgyak méretét. Hiszen az se jó, ha egy feliratozógép túl nagy címkét nyom, és az sem, ha nem elég nagy a címke a feliratozandó termék nagyságához képest.

Mérd össze a feliratozógépek tulajdonságait

Többféle szerkezet között is válogathatsz tulajdonságok szerint: elektromosság, méret, a tekercs működése vagy hogy milyen típusú címke kell hozzá. A felsorolt dolgok mind befolyásolhatják azt, hogy kiválasztott feliratozógép meg fog-e felelni arra a feladatra, amire veszed.

Rugalmas rendszert szeretnél?

Egy könnyen hordozható feliratozógépet szeretnél, amit könnyedén felkaphatsz a házon belül, hogy felcímkézd az eltett befőtt üvegét? Vagy esetleg olyan gépet szeretnél, ami ugyan nem rugalmas, de nagyobb a teljesítménye, ezáltal sokkal gyorsabban dolgozik? Amennyiben a termékeid címkézéséhez keresel gépet, az utóbbi jobb befektetésnek bizonyulhat, ugyanis egy munkafolyamatban nagyon számít az idő.

Nem mindegy, milyen típusú gépet választasz, hiszen amennyire egy jól kiválasztott gép megkönnyítheti az életedet, egy nem megfelelő gép annál nehezebbé és körülményesebbé teheti a munkát.

Energiát szeretnél spórolni a hétköznapjaidban egy feliratozógép segítségével? Ez esetben nézz körül kínálatunkban, ahol feliratozógépek széles választékából válogathatsz, sőt. Még szalagot is találsz hozzájuk több anyagban és méretben is. Így minden szükséges kelléket egy helyről tudsz beszerezni.