Így válassza ki a tanszereketKözeleg az iskolakezdés

Ceruzák, tolltartók, iskolatáskák, könyvek és füzetek. A gyermekek sokszor csak azért várják az iskolakezdést, hogy ezeket megmutathassák társaiknak. Manapság számos stílusban, különféle életkorú tanuló számára készült termékeket talál. Olykor éppen ezért nehéz a döntés. Melyiket válasszam?

Számos kérdés merülhet fel a vásárlás során. Vajon rotringot, esetleg hagyományos ceruzát válasszak? Persze mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A rotring mindig ugyanolyan vastagságú vonalat húz, de természetesen ezt meg is kell fizetni.

Ami a tolltartókat illeti, szintén többféle stílusban talál modelleket. Vannak olyanok, amelyben nagyobb rendben tarthatóak az írószerek és olyanok is, amelyekbe csak kényelmesen bele kell dobni azokat. A kényelem ára, hogy később keresgélni kell. Ezzel szemben az elsőként említett tolltartókba belenézve azonnal tudni, hova kell nyúlni.

Mindegy, milyen szempontok alapján születik meg végül a döntés, nagyon fontos, hogy ne csak Önnek, hanem gyermekének is tetsszen. A tolltartókat gyakran mesehősökkel, szuperhősökkel, filmsztárokkal díszítik. A termékeket praktikusságuk szerint a szülő képes osztályozni, ugyanakkor a gyermek inkább azt nézi, hogy dizájnban, stílusban melyik tetszik neki jobban.

Amikor iskolatáskát vásárol az ember, nagyon fontos odafigyelni arra, hogy az ne legyen nagyobb a gyermek törzsénél. Minél szélesebb a táska pántja, annál jobb, hiszen annál biztonságosabban tart. A kényelem szempontjából nem elhanyagolható részlet, hogy a hátizsák párnázott-e, valamint az, hogy mennyire merev, mennyire védi a benne hordott dolgokat.

Kínálatunkban PULSE, STRIGHT és UNIPAP táskákat is talál fiúknak és lányoknak egyaránt. Nézzen körül a depot.hu oldalon, hogy lása kiemelt ajánlatainkat, akcióinkat!

Az UNIPAP „National Geographic” táskai a természetszerető iskolások kedvencei lehetnek, ráadásul akciós áron juthat hozzájuk.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!