INOXCROM „Pure” az új klasszikus.inoxcrom_logo

A „Pure” termékcsalád tollai az INOXCROM legújabb fejlesztésű modelljei, amelyek a már évek óta piacon lévő és méltán sikeres „2002”-es kollekciót hivatottak leváltani.

A tollakat egyaránt ajánljuk irodai, hétköznapi használatra és ajándéktárgynak is! Az ajándékként használt tollakat még vonzóbbá tehetjük, ha személyre és névre szóló emléket készíttetünk belőlük! A tollak tamponnyomással és gravírozással is díszíthetők.

A tolltest eltér a „2002”-nél már megszokott vastagabb formától és inkább egy vékonyabb, mindenki számára használhatóbb design-t testesít meg.inoxcrom

A golyóstollak érdekessége a klip kialakítása, amely szerves egészet alkot a nyomógombbal, ezzel a szem számára is vonzóbbá teszi a tollat. A nyomógomb másik érdekessége, hogy – kialakításának köszönhetően – azt lecsavarva cserélhetjük ki a tollbetéteket.

A „Pure” egy férfias és dinamikus toll, amely egyszerű és szolid vonalainak köszönhetően könnyedén illeszkedik minden stílushoz, viselőjének eleganciát és egyéniséget kölcsönözve. A „Pure” kollekciót minimalista design-ja teszi különlegessé, amely tökéletesen ötvözi a különbözőséget és a lezserséget.

Az Inoxcrom az inspirációt a klasszikusokból merítette, azzal a céllal, hogy megalkossa ezt a fiatalos és nagyvárosi jegyekkel felvértezett, új kollekciót.

A „Pure” és a „Pure/O” modellekben ötvöződik az elegáns fém tolltest és az arany vagy ezüst hatású stilizált klip kombinációja.

A „Pure Class” a legfiatalabb és legvárosiasabb tagja a termékcsaládnak, amelyben a rozsdamentes acél és a fényes, csillogó színek kapcsolódnak össze egy remek tollá. A bordó, kék, ezüst és pezsgőszínű lakkrétegek teszik ezeket a tollakat tökéletes választássá mindenki számára.

A Pure kollekció elérhető golyóstoll, töltőtoll és nyomósirón változatban. A tollak fekete, műanyag dobozban érkeznek, de a szettek rendelhetőek díszdobozban is!

Reméljük, hogy az Inoxcrom ezen termékcsaládja is hasonló karriert fog befutni, mint a 2002-es kollekció és minden használó számára egy sokáig nélkülözhetetlen „társ” válik belőle.