Irodabútor - modern irodai belső tér.
Irodabútor – modern irodai belső tér.

Biztosan Önben is megfogalmazódott már, akár csak tudat alatt, hogy mennyivel jobb hangulatú egy beszélgetés, egy üzleti találkozó, ha kényelmes, komfortos környezetben zajlik. Mi minden járulhat ehhez hozzá? Sokat tudnánk erről mesélni, hiszen az általunk forgalmazott termékek egy nagy része éppen az irodai és üzleti közeghez kapcsolódik. Sok-sok szempont közül a kényelmes székek és asztalok az élen járnak a listánkban, ha a céges berendezésről van szó akár munkavégzés, akár félfogadás, tárgyalás vagy partneri találkozó a cél.

Most megmutatjuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az irodabútor kiválasztásakor. Szó lesz a belső enteriőr hangulatos megteremtéséről, a színválasztásról, és természetesen az ergonómiai és praktikai szempontokat is felsorakoztatjuk. Vágjunk is bele!

Forgószék – sokak kedvence a mindennapokban

Akár a vezetők, akár az alkalmazottak életének egy jelentős része az irodai székben ülve telik. Biztosan Ön is észrevette már, hogy mennyire sokat számít egy rugalmasan állítható kartámasz, háttámla, magassági beállítás. A gerincbántalmak, izomgörcsök, helytelen tartás egyik fő ellenszere az ergonómiai szempontok betartása. Erre külön is felhívhatjuk a munkavállalók figyelmét, sokhelyütt még külön továbbképzést is tartanak erről.

Használjuk ki a rugalmas megoldásokat!

Azonban megkerülhetetlen feladat ennek eléréséhez, hogy megfelelő, minőségi székeket szerezzünk be. A forgószékek népszerűek, mert csapatokon belül kényelmes vele átgurulni egyik asztaltól a másikhoz. Illetve az irodán belül is megspórolhatjuk velük a cipekedést, könnyen átrendezhetjük az ültetési koncepciót.

Arra az egyre fokozottan vigyázzunk azonban, bármennyire banálisan is hangzik, hogy rendeltetésszerűen használjuk a székeket, semmiképp ne álljunk fel rájuk virágöntözés, villanykörtecsere, vagy bármilyen más egyéni akció során. Illetve használjuk ki bátran a napszaknak, feladatnak és persze a testalkatunknak megfelelő profi beállítási lehetőségeket.

Tárgyalószékek – stabil alátámasztás a komoly beszélgetésekhez

A tárgyalószékek kategóriában már jóval elegánsabb, robusztusabb modellekkel találkozhatunk. Itt már nem a napi robot, a gép előtt végzett munka a funkció. Itt egy-egy kellemesen elhúzódó, vagy épp feszített tempóban zajló tárgyalás lebonyolításában segédkeznek a bútorok is. A fókusz ebben az esetben a stabil alátámasztásra, a stabilitásra helyeződik. A tárgyalások, ügyfélfogadások során már érdemes a belső enteriőr figyelembevétele, kialakítása is. Figyeljünk oda az ízléses színösszeállításra, amit akár a székek színeihez is igazíthatunk.

Fordított esetben a meglévő stílushoz kell megfelelő ülő alkalmatosságot választani, így hát elkerülhetetlen, hogy a kínálatot gondosan átböngészve megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő darabot. A párnázottság, az anyagfelhasználás, a stílus, a forma, de akár a súly is szempont lehet ilyenkor.

Irodai asztalok, szekrények széles választéka

A modern székek mellé jó minőségű, praktikus asztal is dukál! Ezeket is megtalálják a kínálatunkban akár a kategória, akár a kulcsszó keresésével. Itt is különböző anyagfelhasználással és kivitellel találkozhatunk. A legfontosabb szempont ilyenkor a méretek és a funkciók meghatározása.

Egy íróasztal és egy konyhai asztal teljesen különböző elvárásoknak kell, hogy megfeleljen. Emellett az irodabútor kategóriában a pc kellékek, polcok, székalátétek, kisszekrények, függőmappa állványok beszerzéséhez és kiválasztásához is tudunk segítséget nyújtani. Ezek az asztalok melletti kényelmes tárolást, rendszerezést biztosítják, és a tárgyalóban is jó szolgálatot tehetnek!

A kényelmes irodabútor megnöveli a munkavégzés hatékonyságát. Élje át Ön is nap mint nap a kényelmes munkavégzés örömét, biztosítsa ezt saját magának és munkatársainak egyaránt. Áruházunkban igénye és ízlése szerint válogathat.