Irodai kisgépek | Kisgépek, amik megkönnyítik az életünket!

Irodai kisgépek, amik megkönnyítik az életünket!

Eladóként, adminisztrátorként, irodai asszisztensként dolgozol? Mondd csak, hányszor találod szembe magad azzal, hogy nincs kéznél egy tűzőkapocs, egy mappa, egy lyukasztó, vagy egy ragasztószalag, amit feliratozhatsz is? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy nálunk minden apróságot megtalálsz, ami az irodai kisgépeket illeti, ezek kiegészítőiről, cseretartozékairól nem is beszélve.

Gyors és precíz szállítással, egyedi kedvezményekkel és sok-sok újdonsággal kedveskedünk az idei évben is. Az irodai közegben elengedhetetlen a papír-írószer árucikkek és persze akár a nagyobb gépek használata is. Most koncentráljuk azokra a kisgépekre, amik ugyan teljesen jelentéktelennek tűnhetnek, de mikor szükségünk van rá, hatalmas segítség, ha kéznél vannak!

Lyukasztógép

Nagyszerű módja az iratrendezésnek, ha egy egyszerű kis lyukasztógéppel, vagy nagyobb teljesítményű lyukasztógéppel egyenletesen kilyukasztott papírokat lefűzős mappába rendezzük, rendszerezzük. Ezen kívül az otthoni háztartásban is nagy kedvenc lehet az óvodásnál idősebb korú gyerekek kreatív hobby időtöltéséhez is. A kilyuggatott papírhulladék és a tároló ürítése külön szórakozás egy gyermek számára, illetve alkalomadtán konfetti is készülhet a színes papírokból.

Tűzőgép

A tűzőgép nem csak az irodai kisgépek sorában, hanem szintén a háztartási kellékek között is gyakori szereplő. Megkönnyíti az iratok összerendezését, letisztult keretet ad a szerződéseknek, több oldalas dokumentumoknak, jegyzőkönyveknek. Egyetemisták, gyerekek, és természetesen az idősebb korosztály is ugyanúgy hasznát veszi. Még a konyhai fűszerek, zacskók összefogására is alkalmas ez a praktikus kis gép és a tűzőkapcsok.

Számológép

Az kisszámológépek és tudományos számológépek szintén kényelmes megoldást jelentenek azoknak, akik szeretnének például az ügyfeleik előtt kalkulálni, és nem szívesen használnák erre a célra a mobiljukat. Illetve a mobiltelefon ellen szól az is többek között, hogy a tudományos számolások, vagy épp az érettségi követelmények alapján egy asztali gépre lesz szükség. Ezek a kifinomult, kompakt gépezetek szintén hozzátesznek az életünkhöz.

Feliratozógép szalag

A kisboltok, kínai üzletek, kisebb drogériák, vagy vegyeskereskedések napi kelléke továbbra is a feliratozógép szalag. Praktikus, egyszerű, igazán gyakorlatias kiegészítő, ami megkönnyíti az árazást, a feliratozást, akciós jelzések feltüntetését. Emellett akár diákoknak is hasznos lehet jelölőként, jegyzetek rendezéséhez. Egy nagyobb irattárban a polcok és sorok rendszerezésére is alkalmas. Ezt kiegészítendő árazógépeket is találsz a kínálatunkban, természetesen ezekből is többfélét, hogy szabadon válogathass.

Az irodai kisgépek kategórián belül még egy magasabb szintű feliratozógép kategóriát is találhatsz. Ajánljuk ezt azoknak, akiknél az árazás, feliratozás napi szinten kihívást jelent és szeretnének egy nagyobb teljesítményű gépet használni erre a célra.

Bélyegző cseretalp

Szintén egy hiánycikk lehet a különböző szerződésekkel foglalkozó részlegeken a bélyegző, illetve a bélyegző cserepárna. Minden ilyen apró kiegészítőre gondolunk, mikor a kínálatunkat állítjuk össze. Éppen ezért érdemes akár a keresőbe is beadni a keresett kifejezést, szinte biztos, hogy találunk rá megoldást a webshopon.

Bízunk abban, hogy mindenki megtalálja a kedvenc irodai kisgépeit a kínálatunkban!