Irodaszer Katalógus 2016Megszoktuk már, hogy minden esztendőben segíti munkánkat az irodaszer katalógus, és minden évben egy kicsit meg is újul. Idén sincs ez másképpen. Egyrészt ismét bővült a kínálat, hogy lépést tartson a technológiai fejlődéssel, a vásárlói igényekkel; másrészt egyre több útmutató, index, magyarázat teszi egyre inkább felhasználóbaráttá a Kék Katalógust.

Innováció – folyamatosan bővülő kínálat

A termékkínálat összeállításánál mindig az az elsődleges szempont, hogy a legkorszerűbb eszközöket a legkiválóbb minőségben tudjuk nyújtani, kedvező ár-érték arányban. Az irodaszer katalógus választéka tükrözi és követi az irodaszerpiacon megjelenő új trendeket is. Így a kínálat a változó világ igényeinek megfelelően bővült Slider Touch golyóstollakkal (melyek érintőképernyőn is alkalmazhatóak), laptop és táblagép-táskákkal, táblagép-tokokkal, hosszú időtartamú akkumulátorokkal, illetve a nemrégiben általunk is ajánlott antisztatikus tisztítókkal.

 „Vállalati Beszerzési ABC” – egyszerű és hatékony megoldás

Mennyiség és minőség egy helyen: az irodaszer katalógusban több mint 11 ezer termék közül válogathatunk, és a kiváló szerkesztésnek köszönhetően mégsem veszünk el! Az irodaszer katalógus nem útvesztő, hanem könnyen kezelhető segédeszköz:

  • Már a kategóriák sorrendje is ésszerű: A katalógus elején találhatók a hagyományos irodaszerek, majd a technológiai termékek között böngészhetünk. Ezeket követik az irodabútorok, végül a létesítményüzemeltetéshez kapcsolódó termékek.
  • Az irodaszer katalógus elején található színkód alapú tartalomjegyzék elengedhetetlen segítséget nyújt a böngészéshez: elég egy pillantást vetnünk arra, milyen színnel szerepel a tartalomjegyzékben az adott termékcsoport, és már fel is nyithatjuk a katalógust az azonos színnel jelzett oldalaknál.
  • Az irodaszer katalógus végén található betűrendes kereső segít, ha egy bizonyos terméket keresünk. Ugyanitt megtaláljuk a betűrendbe állított rendelési kódokat oldalszámmal és cikkszámmal (ha termékkód alapján keresünk).
  • Egyéb útmutatók, indexek is segítik keresésünket. Ilyen a promóciós index, mely az irodaszer katalógus 4. oldalán található – így nyomon követhetjük, hogy 2016-ban mely termékek mikor akciósak. A zöld index (3. oldal) hasznos, ha tudatosan környezetbarát terméket szeretnénk vásárolni, a márka szerinti útmutatóban pedig rákereshetünk kedvenc márkánkra.
  • A kapcsolódó termékekre való utalások legalább annyira hasznosak, mint az online rendelés során megjelenő ajánlott termékek (melyeket gyakran vásárolnak mások az adott termékkel egy időben).
  • Az irodaszer katalógus 6-8. oldalán található jelmagyarázat oldal pedig egyszerűen és gyorsan megmutatja, melyik jelölés mit jelent egy adott terméknél. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Victoria termékeknél található Ft jelzés tájékoztat minket, hogy az adott termék megvásárlásával hány forinttal járulunk hozzá a Victoria A Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány sikeres működéséhez!

Nyomtatott vagy digitális irodaszer katalógus?

Természetesen idén is megrendelhető a nyomtatott irodaszer katalógus, és februártól már böngészhetünk a digitális változatban is, amikor cégünk számára irodaszer-termékeket keresünk.

A nyomtatott irodaszer katalógust polcunkról bármikor levehetjük, felcímkézhetjük, megjelölhetjük a bevált vagy kipróbálandó termékeket, kollégáinknak, tárgyalópartnereinknek odaadhatjuk egy megbeszélésen. A fizikálisan jelen lévő irodaszer katalógus egy kicsit közelebb áll az emberhez, még napjaink digitalizálódott világában is.

A digitális formájú irodaszer katalógus előnye, hogy internet-hozzáféréssel bármikor, bárhol megtekinthető. Az elektronikus változatban való keresgélés sokszor kényelmesebb, praktikusabb, és a digitális verzió valóban „él”, köszönhetően a kényelmi funkcióknak.

A nyomtatott irodaszer katalógus jelképes áron megvásárolható áruházunkban ITT.

Az irodaszer katalógus most sem tartalmaz árakat. Az árak a katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban – www.depot.hu – könnyen és gyorsan lekérhetők.

Minden, amire egy irodában, irodaházban, kisvállalkozásban, nagyvállalatnál szükség lehet, legyen szó hagyományos irodaszerről, technológiai termékekről, irodabútorról vagy létesítményüzemeltetéshez szükséges eszközökről – egy helyen!