Irodaszer Katalógus 2017Megérkezett a vállalati irodaszer beszerzéséhez elengedhetetlen 2017-es Kék katalógus 11 400 termékkel! Az irodaszer katalógusban minden egy helyen megtalálható, amire egy irodában, irodaházban, kisvállalkozásban vagy nagyvállalatban szükség lehet, a hagyományos irodaszertermékektől kezdve a technológiai termékeken át az irodaberendezési és létesítményüzemeltetési termékekig!

„Vállalati Beszerzési ABC” – egyszerű és hatékony megoldás

A Kék katalógus az irodaszer beszerzésekor könnyen kezelhető segédeszköz:

  • A katalógus legelejére került exkluzív Kávévilág fejezet. Ezután találjuk meg a hagyományos irodaszereket, majd a technológiai termékek között böngészhetünk. Ezeket követik az irodabútorok, végül a létesítményüzemeltetéshez kapcsolódó termékek.
  • Az irodaszer katalógus elején található színkód alapú tartalomjegyzék elengedhetetlen segítséget nyújt a böngészéshez: elég egy pillantást vetnünk arra, milyen színnel szerepel a tartalomjegyzékben az adott termékcsoport, és már fel is nyithatjuk a katalógust az azonos színnel jelzett oldalaknál.
  • Az irodaszer katalógus végén található betűrendes kereső segít, ha egy bizonyos terméket keresünk. A betűrendes útmutató előtt továbbá megtaláljuk a betűrendbe állított rendelési kódokat oldalszámmal és cikkszámmal (ha termékkód alapján keresünk).
  • Egyéb útmutatók, indexek is segítik keresésünket. A zöld index (2. oldal) hasznos, ha tudatosan környezetbarát terméket szeretnénk vásárolni. A promóciós index segítségével – mely az irodaszer katalógus 3. oldalán található – nyomon követhetjük, hogy 2017-ben mely termékek mikor akciósak. A kapcsolódó termékekre való utalások legalább annyira hasznosak, mint az online rendelés során megjelenő ajánlott termékek (melyeket gyakran vásárolnak mások az adott termékkel egy időben).

Az irodaszer katalógus most sem tartalmaz árakat. Az árak a katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban – www.depot.hu – könnyen és gyorsan lekérhetők.

Innováció – folyamatosan bővülő kínálat

A kínálat összeállítása során az alábbi három tényező játszott kulcsszerepet:

Legyen a termékskála

  • piaci igényeknek megfelelő,
  • naprakész és
  • színvonalas.

Ennek megfelelően ezúttal is számos új márkával és termékcsoporttal bővült a katalógusban szereplő termékek listája. A legkiemelkedőbb változás a Kávévilág fejezet, melyet Frei Tamás bevezetőjével ajánlunk szíves figyelmébe. A különböző kávé- és teakülönlegességek leírásásval, a teák és kávék elkészítéséhez és tálalásához való kiegészítőkkel, receptekkel szeretnénk Önnek elhozni a valódi kávéházi hangulatot. Hiszen tudjuk, hogy a „kávészünet” nemcsak a kávé miatt fontos, hanem azért is, hogy valóban felfrissülve, újult erővel folytatódhasson a munka.

Az irodaszer katalógus választéka tükrözi és követi az irodaszerpiacon megjelenő új trendeket is. Új termékeink között üdvözölhetjük a Victoria dizájn füzeteket, valamint a kínálatban először megjelenő Pukka Pad termékeket. A Nobo márka is megújult termékcsaláddal jelentkezik, valamint újdonságnak számítanak a Simplehuman márka letisztult formatervezésű szenzoros szemetestárolói. Elérhetővé váltak már a Kék katalógusban is a Schneider „Link-it” tűfilcei és rostirónjai, melyek színben és típusban is szabadon kombinálhatók okos összeillesztésű rendszerük segítségével.

Az irodatechnika terén is számos változás történt: a Rexel új normál és automata adagolású iratmegsemmisítő-modellekkel jelentkezik (még inkább a felhasználóbarát kezelést szem előtt tartva), az új Muse márka bluetooth hangszórói és rádiói színesítik a kínálatot, valamint nagy hangsúlyt kapott a Kensington „SmartFit” rendszerű ergonómiai termékcsaládja is, amely egyszerű színkódolásával egyetlen mozdulattal személyre szabható.

Nyomtatott vagy digitális irodaszer katalógus?

Természetesen idén is megrendelhető a nyomtatott irodaszer katalógus vagy böngészhetünk a digitális változatban is, amikor cégünk számára irodaszer-termékeket keresünk.

A nyomtatott irodaszer katalógust polcunkról bármikor levehetjük, felcímkézhetjük, megjelölhetjük a bevált vagy kipróbálandó termékeket, kollégáinknak, tárgyalópartnereinknek odaadhatjuk egy megbeszélésen. A nyomtatott, megfogható, kézzel lapozható irodaszer katalógus egy kicsit közelebb áll az emberhez, még napjaink digitalizálódott világában is.

A digitális formájú irodaszer katalógus előnye, hogy internet-hozzáféréssel bármikor, bárhol megtekinthető. Az elektronikus változatban való keresgélés sokszor kényelmesebb, praktikusabb, és a digitális verzió valóban „él”, köszönhetően a kényelmi funkcióknak.

Böngésszen az elektronikus formátumú Kék katalógusban itt: http://www.vallalatiabc.hu/

vagy…

rendelje meg a Kék katalógus nyomtatott verzióját itt: http://www.depot.hu/irodaszer-katalogus-kek-katalogus.

Ne feledje! Számunkra mindig az az elsődleges szempont, hogy a legkorszerűbb eszközöket a legkiválóbb minőségben tudjuk nyújtani, kedvező ár-érték arányban. Irodaszer-katalógusunkkal szeretnénk mindennapi munkájához segítséget nyújtani, hogy rendelkezésére álljon minden olyan irodai eszköz, berendezés és szolgáltatás, amely a sikeres és magas szintű munkavégzéshez szükséges.