IrodIrodaszer Katalógus 2019aszer-beszerzés könnyen, gyorsan, 10.500 minőségi termék Kék Katalógusában 2019 – az irodaszer katalógus.

 

Megszoktuk már, hogy minden esztendőben segíti munkánkat a naprakész irodaszer-katalógus, és minden esztendőben egy kicsit meg is újul, hogy igényeinknek minél inkább megfeleljen. A 2019-es évben is számos új márkával, termékcsoporttal gazdagodott a Kék Katalógus, valamint a meglévő márkák termékválasztéka is bővült.

A termékkínálat összeállításánál elsődleges szempont, hogy Ön a legkorszerűbb eszközöket a legkiválóbb minőségben érhesse el, ugyanakkor a kedvező ár-érték arány is fontos számunkra. A Kék Katalógus választéka tükrözi és követi az irodaszer-piacon megjelenő új trendeket is. A világ vezető márkáinak termékei mellett a katalógusban hazai gyártók színvonalas kínálata is megtalálható.

Kék Katalógus: a legfontosabb újdonságok – a teljesség igénye nélkül

A német minőség kedvelőinek örömére a katalógus új termékei között üdvözölhetjük a praktikus TROIKA ajándéktárgyakat. Bővült a méltán népszerű SCHNEIDER „Link-it” termékcsalád: az összeilleszthető tűfilcek és rostirónok mellett golyóstollak, illetve szövegkiemelők is elérhetővé váltak a Kék katalógusban. A VICTORIA a többféle színben pompázó műanyag és kartonregiszterekkel bővítette a kínálatot.

A szülők és kicsik nagy örömére különböző mintákkal vásárolhatók meg a MAPED Picnik újdonságai: az uzsonnás táskák, dobozok és kulacsok. A FLEXOFFICE a 2019-es katalógusban krétamarkerekkel, számológépekkel, hibajavítóval és felírótáblával bővítette termékpalettáját. Ha pedig egy igazán vidám irodai termékre vágyik, akkor válassza a KORES „ScooterPaisley” rollereket, amelyek garantáltan megszínesítik még az olyan egyszerű tevékenységet is, mint a hibajavítás.

Természetesen a technológiai termékek is az aktuális trendek és innovációk alapján kerülnek be a Kék katalógusba. A VERBATIM külső és belső SSD-k gyorsabb, kitartóbb és hatékonyabb megoldást nyújtanak a HDD meghajtókkal szemben. Nem feledkeztünk meg a modern kor „online hőseiről” sem: a TRUST Gaming billenytűzetek és egerek a RIVACASE Gaming táskáiban egyszerűen és szakszerűen szállíthatók egyik LAN-partiról a másikra.

A kiegyensúlyozott életmód és egészség jegyében Konyha fejezetünkben megtalálhatók a különleges eljárással készülő GLACEAU SMARTWATER okosvizek, valamint a CAPPY „Smoothie” és „Plus” ízletes gyümölcslevei is.

Nyomtatott vagy digitális katalógus?

Mind a nyomtatott, mind a digitális irodaszer-katalógus könnyen kezelhető, praktikus, és a katalógus mint kiadvány is esztétikus, színes, jól átlátható: információt nyújt az árucikkek főbb jellemzőiről, mutatóiról, használati referenciáiról. Így elkerülhető, hogy olyan terméket vásároljon, amely nem felel meg az Ön igényeinek.

A nyomtatott katalógus kezelése egyszerű, a széles kínálat ellenére is könnyen megtalálhatja benne a keresett terméket, termékcsoportot:

 • színkód alapú tartalomjegyzék (böngészéshez)
 • összevont színkódos tartalomjegyzék és a márkák szerinti útmutató (ha tudja a keresett termék márkáját)
 • betűrendes kereső (ha egy bizonyos termékre kíváncsi)
 • betűrendbe állított termelési kódok – hozzárendelt oldalszámmal és cikkszámmal (ha Ön termékkód alapján keres)

A nyomtatott irodaszer katalógus jelképes áron megvásárolható áruházunkban ITT.

A digitális irodaszer-katalógus nagy előnye, hogy – internet-hozzáféréssel – bármikor, bárhol megtekinthető. Az elektronikus katalógusban való keresgélés sokszor kényelmesebb, praktikusabb, és a digitális verzió valóban „él”, köszönhetően a kényelmi funkcióknak.

 • az elektronikus változat tartalma teljesen megegyezik a nyomtatott katalóguséval
 • akárcsak a nyomtatott katalógus, a digitális változat is lapozható (a lejátszás gombbal elindul az automatikus lapozás)
 • a katalógus elejére, végére, illetve konkrét oldalakra navigálhatunk
 • indexképek segítségével megjeleníthetjük az oldalakat
 • az oldalak nagyíthatóak, teljes képernyő módba állíthatók
 • könyvjelző segítségével megjelölhetjük a bevált vagy kipróbálandó termékeket
 • a katalógus pdf formátumban letölthető, így mindig ott lesz az „asztalunkon” (nem szükséges internet-hozzáférés)
 • továbbküldhető (üzletfélnek, partnernek, kollégának)
 • az elektronikus katalógusban hasonló módon kereshetünk, mint egy weboldalon vagy egy webáruházban – több szempont alapján lehet egy termékre rákeresni
 • az egyes oldalakat megoszthatjuk a közösségi oldalakon, vagy beágyazhatjuk saját weboldalunkba
 • a hang tetszőleges módon ki- és bekapcsolható
 • a böngészéshez segítséget nyújt a kezelési útmutató

Kattintson IDE, és győződjön meg arról, hogy nem csupán egy egyszerű, letölthető katalógusról van szó!

Figyelem! A Kék Katalógus most sem tartalmaz árakat. Az árak a katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban www.depot.hu pillanatok alatt lekérhetők.

Irodaszer-katalógusunkkal szeretnénk mindennapi munkájához segítséget nyújtani abban, hogy az Ön rendelkezésére álljon minden olyan irodai eszköz, berendezés és szolgáltatás, amely a sikeres és magas színvonalú munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges.

Irodaszer katalógusok