Ebéd almával és tollakkal barna tolltartó iskolaszer

A minőségi iskolaszerek kínálatát járjuk most körül. Ezek a sokszor apróságnak tűnő kiegészítők szülők és gyermekek mindennapjait könnyítik meg. Az egészségmegőrzés és a komfort fenntartása kifejezetten fontos, mikor nem otthoni terepen mozgunk. Igaz ez például a kisiskolásokra, óvodásokra, akik a fél napot a családjuktól távol töltenek, és sokszor egyáltalán nem érzik magukat olyan kényelmesen, kiegyensúlyozottan, mint otthon.

Most a legérdekesebb és legnépszerűbb termékek közül válogatva bemutatjuk az iskolaszer kínálatunk alapdarabjait. Érdemes az akciókat is figyelemmel kísérni, ezzel is ás az érintésmentes kiszállítással is igyekszünk vásárlóink kedvére tenni minden időben.

Kulacs – mindenkinek kell egy!

Egy jópofa termosz vagy kulacs igazán meghitté varázsolhatja a legszürkébb és legborongósabb hétköznapokat is! Nem kell félni attól, hogy kifolyik, szivárog, hiszen például egy Maped kulacs évekig bírni fogja a strapát. Kreatív küllemük megörvendezteti a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A folyadékpótlás így tényleg élvezetté és könnyen bevezethető szokássá válik.

A választáskor csak arra kell odafigyelni, hogy a kedvelt színeket és az iskolatáskához, hátizsákhoz passzoló méretet válasszuk ki. Minden más már részletkérdés! Könnyen moshatók, könnyen tárolhatók, házilag névvel címkézhetők, így igazán egyedi ajándék lehet bármelyik lurkónak, de akár a nagykamaszoknak is, akik egyre jobban figyelnek manapság a környezettudatos megoldásokra!

Uzsonnás doboz és táska

Az uzsonnás táska igazi praktikus társunk lehet, akár minden nap! Egy babakocsin, autó hátsó ülésen, vagy a konyhapulton elhelyezve nagyon jól használható a tízórai, uzsonna bepakolására. Ezt főleg a szülőknek ajánljuk, de ennek ellenére ez is pánttal, fogantyúval ellátott, tehát nem okozhat gondot a szállítása, sőt! Éppen erre találták ki!

Az uzsonnás dobozok pedig szintén talán a Maped ajánlatában a legkreatívabbak! Persze ennek ellenére számos más márka is kínál remek alternatívát. A Maped emeletes, kombinálható, állítható uzsonnás dobozai azonban helytakarékosak, nagyon higiénikusak és frissen tartják a becsomagolt finomságokat.

Minden, ami az iskolatáskából nem hiányozhat!

Persze már közeleg a téli szünet, de ha valamiből kifogytatok, érdemes a Depot oldalán körülnézni és pótolni a hiányzó eszközöket. A tanév végégig bizony még sok-sok teendő vár az iskolásokra, és ehhez sokféle felszerelésre is szükség van. Hosszú távon az sem mindegy, mennyiért szerezzük be ezeket az eszközöket, alapanyagokat.

Ilyen lehet maga az iskolatáska, a tolltartó, a minőségi ceruzák, tollak, filcek, zsírkréták, kézműves és hobby termékek. Ide sorolhatjuk szintén a csomagolóanyagokat, a kis irodai eszközöket, vagy épp a nyomtatók, nagygépek tartozékait. De ha vállalati beszerzésről van szó, akkor is remek lehetőség, hogy még a konyhai eszközökről, kiegészítőkről sem feledkeztünk meg: a teától a gemkapocsig mindent beszerezhetsz tőlünk!

Mind a papír-írószer, mind az iskolaszer kínálatunk, és persze az akciós termékek is rendelkezésre állnak, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket beszerezhessétek! Keressetek bátran, ha bárhol elakadnátok, szívesen segítünk a webshoppal, termékekkel kapcsolatban!