Kávévilág - a hónap terméke

Kiegyensúlyozott ízélmény

ILLY Classico – Klasszikus és összetett, akár egy dallamos zongorajáték, amely egy kimerítő nap után gyengéden kikapcsolja a külvilágot, hogy befelé figyelhessen az ember.

Selymes íze észrevétlenül ringatja el, és ragadja magával egy lágy ízdimenzióba. Egyszerre ad energiát és varázsol nyugodt pillanatokat, mintha a világ összes íze és érzése benne lenne egyetlen csészében – egyetlen dalban.

A világ különböző kávétermő-területeiről, kizárólag fenntartható gazdaságokból származó, 100%-ban arabica kávészemekből gondosan válogatott kávékeverék selymesen gazdag, testes ízvilágával kápráztatja el fogyasztóit.

Kiegyensúlyozott ízélmény

A kávébabokat finomra őrlik, amely állag tökéletes kioldódást tesz lehetővé a karos kávéfőzőgépekben. Az így elkészített autentikus olasz ital tökéletesen egyenletes, lágy kávét eredményez, amely sosem lesz keserű. A légmentes, aromazáró fémdoboz hosszan megőrzi a kávéban rejlő értékes olajokat és aromákat.

ILLY Classico őrölt kávé

Ez a kávé a lágy és kiegyensúlyozott ízeket kedvelők kedvenc dalává válhat, amelyet megunni képtelenség – és amelyet a karamell leheletnyi selymes utóíze édesíthet meg.

Legyen Ön is a kávéfőzés virtuóza!

Készítsen könnyedén selymesen lágy ILLY Classico kávét, amelyhez júliusban egy csomag kávétejszínt adunk ajándékba!

Kapcsolódó termékek:
Kávé, pörkölt, őrölt, 250 g, ILLY „Classico” ITT