Kávévilág – a hónap terméke

Lendületes szeptember

A CAFE FREI olaszosan pörköli ezt a 100% arabica kávékeveréket, amely eszpresszó és feketekávé készítéséhez kiváló. Az Espresso Superiore kizárólag csúcsminőségű, kézzel szedett és többször átválogatott, úgynevezett „mikro-ültetvény” kávékból áll. Az ízek, mint egy remek cuveé borban, lágyan házasodnak össze csokoládés, kesernyés és krémes eszpresszóvá.

A friss pörkölésű, kiegyensúlyozott ízvilágú kávé ideális választás azoknak, akik úgy gondolják, az ereikben kávé csörgedezik. Ajánljuk mindenkinek, aki egy különleges, prémium minőségű kávéval szeretne lendületet vinni a napjába, úgy, hogy közben a kávé intenzív aromáival érzékszerveiket is kényeztetik. Azoknak, akik klasszikus, kesernyés ízélménnyel szeretik a reggeleket felpörgetni, és gyorsan szeretnének „felébredni”. Azoknak, akik a munkahelyi ebéd után csokoládés aromákra vágynak, amelyek energiával töltik meg a délutáni órákat, hogy a produktivitás kitartson egészen a nap végéig.

Kávé a munkahelyi ebéd után.

Kóstolja meg a CAFE FREI „Espresso Superiore” ültetvénykávéját – pezsdítő eszpresszóélményben lesz része!

Hogyan készítsünk belőle frissítően krémes eszpresszót?

A dél-amerikai kávészemekből leggyorsabban automata kávéfőzővel készítheti el kedvenc krémes eszpresszónkat, hiszen a kávébabtartó feltöltése után elegendő egyetlen gombnyomás. Ha hagyományos kotyogós kávéfőzőt használ, a szűrőkosarat töltsük fel a pereméig közepes durvaságú kávéőrleménnyel. Csupán néhány perc elteltével élvezhetjük zamatos, bársonyosan krémes kávénkat.

Kapcsolódó termékek:

Kávé, pörkölt, szemes, 1000 g, CAFE FREI „Espresso Superiore” ITT