Melegítse fel testét és lelkét a CAFE FREI dél-amerikai különlegességeivel

CAFE FREI Perui ChanchamayoOrganic szemes kávé

Peru közepén, a Chanchamayo folyó mentén, az Andok meredek és árnyékos lejtőin termő biokávét az inkák leszármazottai két hónapon át szüretelik aprólékos munkával. A kézi szedés során csak a hibátlan és tökéletesen érett szemeket szedik le. A szüret így idő- és munkaigényes, hiszen időről-időre visszatérnek a kávécserjékhez, hogy a szemezgetést megismételjék.

Kávécserje

Az inka biokávé madár- és esőerdő-barát, mert az indiánok a cserjék elültetésekor nem zavarják meg a természetet, nem vágnak ki fákat, ezzel védik az esőerdőt annak minden lakójával együtt.

TukanA Perui ChanchamayoOrganic ültetvénykávét a füstös, testes, kesernyés ízeket kedvelő, telt ízélményre vágyó kávérajongóknak ajánljuk. Kiválóan alkalmas automata kávéfőző gépekhez.

Hogyan készítsen belőle doppiót?

A dél-amerikai kávészemekből leggyorsabban automata kávéfőzővel készítheti el kedvenc eszpresszóját. Készítsen dupla adag kávét egyetlen gombnyomással! Néhány másodperc, és már élvezheti a füstös, kesernyés ízvilágú doppiót, amely garantáltan segít a gyors ébredésben, és egész napra elegendő lendületet ad.

CAFE FREI Ecuadori herbál szálas tea

A különleges tea édeskés ízélményét a pörkölt kakaó és szárított kakaóhéj alapozza meg, amelyet citromfűvel, narancshéjjal, kevéske almával és csipkebogyóval bolondítanak meg az igazán kulináris élvezet eléréséért.

Nyugtató teaA hideg időjárás beköszöntével mi is lehetne ideálisabb, mint egy finoman gőzölgő, nyugtató teakeverék?

Télen rövidülnek a nappalok, de rohanó világunk nem lassít. Rohamosan közeledik a karácsony, az év vége. Advent idején szánjon időt önmagára, a megfelelő mennyiségű pihenésre. Készüljön az ünnepre lélekben is, válassza az Ecuadori herbál szálas teát, amely társa lesz a kikapcsolódásban, valamint elősegíti a nyugodt, pihentető alvást.

Az édesszájú, ugyanakkor egészséges életmódot szem előtt tartó teakedvelők figyelmébe ajánljuk.

Hogyan készítsen belőle nyugtató teát?

Hőálló pohárba tegyen egy evőkanál teakeveréket, majd öntsön rá 90°C-os vizet. A nyugtató hatóanyagok és a pikáns aromák kioldódása 5-10 percet vesz igénybe. Ezután csak hagyja, hogy a meleg tea íze és illata átjárja egész testét.

TeaÖlelje át Önt is a forró, dél-amerikai ízek páratlan varázsa!