Csábító ízek a Mövenpick kínálatából

A MÖVENPICK svájci prémium élelmiszerek gyártója, ám kávéfronton is egyedülálló élményt nyújt vásárlóinak. A gondosan kiválogatott prémium minőségű kávészemek garantálják a kivételes és autentikus ízhatást. A zöld kávébabok kíméletes feldolgozásának köszönhetően a természetes aromák és a tápanyagok érintetlenek maradnak.

MÖVENPICK - a természet varázsa minden csészében!

A MÖVENPICK Espresso a legfinomabb gourmet minőségű, döntően Arabica kávészemek keveréke egy csipetnyi Robustával kiegészítve. Egyedülállóan teljes, harmonikus, és élénkítő hatású. Csábítóan testes és intenzív íze elvarázsol, akár eszpresszó, akár hosszú kávé formában kortyoljuk.

NÖVENPICK Espresso

Kiválóan alkalmas automata kávégépekhez.

Espresso típus esetén őröljük finomra a szemeket, hogy minél gazdagabb ízű kávét kapjunk. A lefőzés javasolt időtartama 12-14 másodperc. Az eszpresszót előmelegített csészében szolgáljuk fel.

A Caffe Crema kizárólag Arabica szemekből álló, sokszínű kávékülönlegesség. Tökéletesen alkalmas tejeskávé, cappuccino, valamint eszpresszó alapú tejes italok készítéséhez.

NÖVENPICK Caffe Crema

A tökéletes tejeskávé készítése érdekében használjunk közepesen finomra őrölt szemeket. Automata kávéfőzőben készítve 18-22 másodperces átfolyási idő szükséges az aromák megfelelő kibontakozásához. A lefőtt kávéval azonos mennyiségű, meleg tejjel édesítsük a selymesen lágy főzetet.

Kóstolja meg az egyedülálló, prémium kávékülönlegességeket! ITT