Minden út Rómába vezet.

Olyan, mintha bejárnánk az örök várost, de nem csak a nevezetességeket néznénk meg, hanem a kis utcákban barangolnánk… Római vakáció a XXI. században – egy korty, és ott sétálunk a spanyol lépcsőn, motorozunk az utcákon…

CAFE FREI Római mogyoró kávé

Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait. Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.

CAFE FREI „Római mogyoró” kávé

A CAFE FREI Római mogyoró kávé hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend. A különleges pörkölési technikának köszönhetően grandiózus élményben lehet részünk bármely hétköznapon. A tradicionális olasz kávéélményt pillanatok alatt egészíti ki az életöröm, amikor a mogyoró selymes illata és utánozhatatlan aromája megszédíti érzékszerveinket.

Hogyan készíthet belőle mogyorókávét?

A mogyoró illata és a jellegzetes aromák a meleg és cukorral édesített tejjel felöntött kávéban kelnek életre. Hagyományosan hosszú kávénak fogyasztják. Egy adag (7-8 g őrlemény) frissen főzött kávét öntsünk fel legalább kétszeres mennyiségű, ízlés szerint édesített meleg tejjel.

Készítsen mogyorókávét

Kóstolja meg CAFE FREI kávékülönlegességét, és járja be az örök város titkos utcáit egy csészével a kezében! ITT