Ajándékozzon kalandot!

Mi sem lehet tökéletesebb ajándék a kávé és tea szerelmeseinek, mint egy CAFE FREI szemeskávé- és szálastea-válogatás.

Az elegáns fa díszdobozba zárt különlegességek ínycsiklandó meglepetést tartogatnak a megajándékozott számára, legyen szó bármilyen alkalomról.

A kávé és a tea kézenfekvő és praktikus ajándék, hiszen teázni vagy kávézni szinte mindenki szeret, így biztos lehet benne, hogy örömet szerez majd az ajándékozottnak.

A CAFE FREI a legkedveltebb ízeket válogatta össze és csomagolta esztétikus fa dobozokba, így mindenki megtalálja a kedvencét.

A Kávéimádó összeállításban a Tokiói málnakávé csokoládéval, a Római mogyorókávé és a Nicaraguai dohánykávé ízesített szemes kávék találhatók.

A Take a break csomagban a Tokiói málnakávé csokoládéval, a Római mogyorókávé és a Marokkói mentatea kávé- és teaválogatás harmonikus egyvelege rejtőzik.

A Teák szerelmesei válogatásban a Marokkói menta, a Nagyi gyümölcsöse és a Hajnali szavanna teakeverékek alkotnak tökéletes hármast.

Ajandékozz kávé- és teaválogatást

Lepje meg szeretteit, üzleti partnereit ízletes kávé- és teaválogatással, ajándékozza meg őket az ízekben rejlő világkörüli utazás élményével!

Kapcsolódó termékek: