A teák szerelmeseinek

Egy csésze jóság

Szeretne átmelegedni egy csésze finom teával a kezében? Válasszon a DILMAH hamisítatlan ceyloni teái közül, és engedje, hogy a harmonikus ízek elvarázsolják!

Az autentikus, kizárólag sri lankai teaültetvényekről származó, ízesített tealeveleket frissen, a termesztésük helyén azonnal praktikus filterekbe zárják, hogy az eredeti, gazdag ízeket megtartva kerüljenek a fogyasztók csészéjébe. A DILMAH teák egyedülálló módon – szemben a kereskedelmi üzletláncok polcain fellelhető, tömeggyártásban készülő teakeverékekkel – egyetlen helyi ültetvényről származnak. Az 1988-ban létrejött családi vállalkozás a mai napig kitart alapelvei és értékei mellett, így a világon elsőként etikus teakereskedelmet folytat. A termelés és előállítás helyéhez való ragaszkodással elköteleződésüket fejezik ki a fogyasztók minőségi teákkal való ellátása, valamint az ültetvényen dolgozó helyiek etikus foglalkoztatása és az ott élő-dolgozó közösség támogatása mellett.

DILMAH teák

Az eredeti, a világ legízletesebb teájaként számon tartott ceyloni tealevelekből készülő DILMAH teák immáron 30 éve kényeztetik a különleges teákért rajongó közönségüket

Próbálja ki Ön is! Készítsen egy csésze finom teát otthonában vagy az irodában, és érezze a jóság karamellel, eperrel vagy éppen jázminnal megbolondított ízét minden kortyban – DILMAH teák.