Induljon az év az ILLY újdonságával!

Tradíció, szakértelem, innováció és kávétitkok egy aprócska kapszulába rejtve – ez az ILLY IperEspresso kávékapszula!

Az ILLY különleges tehetsége abban rejlik, hogy védjegyévé vált klasszikus keverékét folyamatosan ugyanabban a minőségben képes előállítani. A 9 nemes Arabica kávéból álló normál pörkölésű klasszikus blend adja a legkiegyensúlyozottabb, legharmonikusabb ízélményt, amit a legtöbb kávéínyenc keres: virágos, gyümölcsös aroma hosszantartó édes utóízzel.

ILLY IperEspresso

ILLY – már kapszulás formában is!

Az új IperEspresso kavékapszulákkal egyszerűen és könnyedén készíthet harmonikus ízvilágú eszpresszót és kapucsínót. Minden kapszula 6,7 gramm tökéletesen pörkölt és professzionálisan őrölt, teljes mértékben fenntartható gazdálkodásból származó, gazdag és testes aromájú 100% Arabica kávét tartalmaz.­ Az eredmény egy autentikus olasz kávé, amely garantáltan kiváló minőséget és tökéletesen selymes, kiegyensúlyozott kávét jelent – minden alkalommal.

ILLY – innovatív kapszularendszer a még tökéletesebb eredményért

Az IperEspresso kapszularendszer azért készült, hogy a kávé sose legyen keserű, és Ön hódolhasson a minőségi kávéfogyasztásnak. A hagyományos egylépcsős kapszularendszerekhez képest az ILLY szabadalmaztatott kétlépcsős folyamatának köszönhetően intenzív aromájú, testes eszpresszót kapunk gazdag, bársonyosan tartós crémával.

Az első fázisban a forró víz magas nyomáson optimális körülményeket teremt a kávé ízének kioldódásához, a második fázisban pedig a kávé átfolyik az e-szelepen, ahol az aromás olajok összekeverednek a levegővel, és kerek, hosszantartó kávékrémmel koronázzák a feketét.

A kávékapszulák kizárólag az ILLY Francis Francis Y5 és X9 kávégépekkel kompatibilisek – mondhatnánk, hogy ez a gép a konyhapult Ferrarija. Az elegáns és szemet gyönyörködtető darabok szintén megtalálhatók kínálatunkban!

ILLY – ne aggódjon a kávégép tisztaságáért!

A kávéélmény megkoronázása: nem kell azon törnie a fejét a gyakori kávégép-tisztítások miatt. Az elkészítés nem jár rendetlenséggel, sőt a kávé egyáltalán nem érintkezik a gép egyetlen alkatrészével sem, így a további takarításoktól is megkímélheti magát.

Dőljön hátra, és élvezze a pillanatot!

ILLY IperEspresso kávéélmény