Kávévilág - a hónap terméke

Egy csésze szeretet Apák napjára

Lepje meg a legjobb Édesapát egy stílusos, izgalmas és testhezálló ajándékkal!

Június harmadik vasárnapján, a nemzetközi Apák napján ünnepeljük a hétköznapok néha méltatlanul elfeledett hőseit, az Édesapákat.

Egy csésze szeretet Apák napjára CAFE FREI Nicaraguai dohánykávé

Ők azok, akik ott vannak, lehet, hogy néha kevesebbet, mint az édesanyák, de ugyanúgy észrevétlenül és biztonságot adva. Vigasztalva fogják a kezünket, ha nem sikerül valami, és csendben biztatnak, hogy ne adjuk fel, veselkedjünk neki újra a kihívásnak. Láthatatlan pajzsként védelmeznek bennünket a képzelt vagy valós veszélyektől. Szavaikkal és tetteikkel példát és utat mutatnak, de sosem mondják meg, mit tegyünk, és merre induljunk. Gondoskodnak a családról, és előteremtenek mindent, amivel boldoggá tehetik szeretteiket, miközben megtanítják, hogyan értékeljük a dolgokat, és ismerjük fel azt, ami valóban értékes az életben.

Ők azok, akik felérik a szekrény legfelső polcán rejtőző gofrisütőt, hogy ne csak üres tejszínhab legyen a vacsora, és valamilyen, a nők számára érthetetlen módon észben tudják tartani, hogy mikor szükséges olajat cserélni az autóban, miközben egy évente ismétlődő évforduló vagy születésnap emlékezetbe idézése kifog rajtuk. Akik gyermekük kívánsága előtt fejet hajtva, füldugókat bekészítve cserélnek elemet a sípoló, recsegő és hangosan zenélő gyerekjátékokban. Feltűnés nélkül viszik ki a szemetet, és hűségesen cipelik a telepakolt bevásárlószatyrokat, miközben pontosan tudják, hogy a felére nincs is szükségünk.

Ők azok, akik sosem unják meg a hinta lökését és a homokvár építését a játszótéren. Lelkesen kísérik el fiaikat a hétvégi focimeccsekre, és úgy szurkolnak, mintha kedvenc csapatuk minimum a világbajnoki címért játszana. Megtanulnak hosszú hajat fésülni és copfot kötni, hogy a legkisebb hercegnők megjelenése kifogástalan legyen a pörgős szoknyával.

Ők azok, akik egyetlen telefonhívással képesek vacsorát varázsolni az asztalra egy fárasztó nap után, és hagyják, hogy csokit együnk, amíg a pizzafutár jöttét jelző csengőszóra várunk.

Apák napja

Elismerésünk jeléül ajándékozzuk meg hőseinket egy különleges kávé-kreációval, amely elegendő energiát biztosít számukra minden reggel ahhoz, hogy nap mint nap, észrevétlenül, újra és újra hősökké válhassanak. Az ízében és illatában is testes, markáns ízvilágú CAFE FREI „Nicaraguai dohánykávé” testhezálló ajándék minden kalandvágyó és erős apának. Az édesen gyümölcsös aromájú kávékülönlegesség füstös és testes ízével fűszerezi meg a kávézás kikapcsolódást nyújtó pillanatait, hogy újra feltöltse a szuperhősök erőtartalékait.

Szerezzen örömet Ön is az egzotikus, latinos izgalmakat felidéző CAFE FREI „Nicaraguai dohánykávéval” legkedvesebb hősének!

Kapcsolódó termékek:
Kávé, pörkölt, szemes, 125 g, CAFE FREI „Nicaraguai dohány”