Kék Katalogus 2011Örömmel értesítjük, hogy idén is elkészítettük a KÉK KATALÓGUS 2011 elektronikus, lapozható, kereshető változatát!

Az „e-KÉK KATALÓGUS” felhasználóbarát funkciói segítségével Ön élvezhetően, a fizikai valósághoz hűen nézegetheti és lapozgathatja a kiadványt, sőt, jóval egyszerűbben kereshet is benne!

Kattintson ide, és próbálja ki!

A katalógusban szereplő termékárakat weboldalunkon a rendelési kód alapján  (gyorskeresés, vagy összetett keresés funkció) tekintheti meg.

Néhány hasznos tanács az e-katalógus használatához:

– Az oldal bal oldalán öt hasznos funkció segíti a használatot

  1. A kiadvány oldalai: hozzásegíti az oldalak közötti gyors lépkedéshez, ha sürgősen meg kell találni egy bizonyos terméke.
  2. Keresés: szavakra, kifejezésekre vagy akár cikkszámra (rendelési kódra) is keres a teljes kiadvány terjedelmében, így könnyen megtalálhatja a szükséges termékeket.
  3. Nyomtatás: a gomb segítségével kinyomtathatja a kiadvány egy-egy oldalát.
  4. Továbbküldés: ezzel a lehetőséggel egyszerűen továbbíthatja a kiadványt barátainak, ismerőseinek, sőt mindehhez még üzenetet is írhat, személyesebbé téve az üzenetét.
  5. Kezelési útmutató: segítséget nyújt a kiadvány használatához, nagyításhoz, lapozáshoz.

– Az oldal tetején talál egy nyilat, mely abban segíti Önt, hogy egy kattintással a címoldalra visszaugorjon. A lap tetején látható csillag szimbólumra kattintva könyvjelző helyezhető el a kiadványban, amelynek segítségével Ön bejelölheti azon termékeket, amelyek kifejezetten érdeklik, valamint minden nehézség nélkül tudja ott folytatni a katalógus lapozgatását, ahol abbahagyta.

Bízunk benne, hogy örömét leli a kiadvány megújult formájában, és szívesen osztja meg azt barátaival, ismerőseivel!