Kék katalógus 2015Megjelent! Kék Katalógus 2015 – Vállalati Irodaszer Beszerzési ABC

Kék Katalógus – irodaszer beszerzés könnyen, gyorsan!

Megszoktuk már, hogy minden esztendőben segíti munkánkat az irodaszer-katalógus, és minden esztendőben egy kicsit meg is újul, hogy igényeinknek minél inkább megfeleljen. Természetesen idén is megrendelhető a nyomtatott katalógus, és böngészhetünk a digitális katalógusban is, amikor cégünk számára irodaszer-termékeket keresünk.

A Kék Katalógus most sem tartalmaz árakat. Az árak a katalógusban feltüntetett rendelési kód alapján a gyorskeresés funkció segítségével webáruházunkban www.depot.hu pillanatok alatt lekérhetők.

Az irodaszer-katalógus információt nyújt az árucikkek főbb jellemzőiről, mutatóiról, használati referenciáiról. Így elkerülhető, hogy olyan terméket vásároljon, amely nem felel meg az Ön igényeinek.

Nyomtatott vagy digitális katalógus?

A nyomtatott katalógust polcunkról bármikor levehetjük, felcímkézhetjük, megjelölhetjük a bevált vagy kipróbálandó termékeket, kollégáinknak odaadhatjuk egy megbeszélésen. A fizikálisan jelen lévő katalógus termékei egy kicsit közelebb állnak az emberhez, még napjaink digitalizálódott világában is.

A katalógus kezelése egyszerű, a széles kínálat ellenére is könnyen megtalálhatja benne a keresett terméket, termékcsoportot:

 • színkód alapú tartalomjegyzék (böngészéshez)
 • összevont színkódos tartalomjegyzék és a márkák szerinti útmutató (ha tudja a keresett termék márkáját)
 • betűrendes kereső (ha egy bizonyos termékre kíváncsi)
 • betűrendbe állított rendelési kódok – hozzárendelt oldalszámmal és cikkszámmal (ha Ön termékkód alapján keres)

A nyomtatott irodaszer katalógus jelképes áron megvásárolható áruházunkban ITT.

A digitális formájú irodaszer-katalógus nagy előnye, hogy – internet-hozzáféréssel – bármikor, bárhol megtekinthető. Az elektronikus katalógusban való keresgélés sokszor kényelmesebb, praktikusabb, és a digitális verzió valóban „él”, köszönhetően a kényelmi funkcióknak.

 • az elektronikus változat tartalma teljesen megegyezik a nyomtatott katalóguséval
 • akárcsak a nyomtatott katalógus, a digitális változat is lapozható (a lejátszás gombbal elindul az automatikus lapozás)
 • a katalógus elejére, végére, illetve konkrét oldalakra navigálhatunk
 • indexképek segítségével megjeleníthetjük az oldalakat
 • az oldalak nagyíthatóak, teljes képernyő módba állíthatók
 • könyvjelző segítségével megjelölhetjük a bevált vagy kipróbálandó termékeket
 • a katalógus pdf formátumban letölthető, így mindig ott lesz az „asztalunkon” (nem szükséges internet-hozzáférés)
 • továbbküldhető (üzletfélnek, partnernek, kollégának)
 • az elektronikus katalógusban hasonló módon kereshetünk, mint egy weboldalon vagy egy webáruházban – több szempont alapján lehet egy termékre rákeresni
 • az egyes oldalakat megoszthatjuk a közösségi oldalakon, vagy beágyazhatjuk saját weboldalunkba
 • a hang tetszőleges módon ki- és bekapcsolható
 • a böngészéshez segítséget nyújt a kezelési útmutató

Kattintson IDE, és győződjön meg arról, hogy nem csupán egy egyszerű, letölthető katalógusról van szó!

Egy kicsit más, egy kicsit több: Kék Katalógus, 2015

Láthattuk, hogy az idei Kék Katalógus még inkább felhasználóbarát. Mind a nyomtatott, mind a digitális változat könnyebben kezelhető, praktikus, és a katalógus mint kiadvány is esztétikus, színes, jól átlátható.

A termékkínálat összeállításánál elsődleges szempont volt, hogy a legkorszerűbb eszközöket a legkiválóbb minőségben tudjuk nyújtani, ugyanakkor megtalálhatók a kedvező ár-érték arányú cikkek is. A Kék Katalógus választéka tükrözi és követi az irodaszer-piacon megjelenő új trendeket is. Fontos kiemelnünk, hogy a Kék Katalógusban újabb környezettudatos termékeket is találunk. Ezek rögtön a katalógus elején sorakoznak. Elkötelezett környezetvédőként kötelességünknek érezzük, hogy a lehető legtöbb újrahasznosított papírból készült termékre felhívjuk a figyelmet.

Irodaszer-katalógusunkkal szeretnénk mindennapi munkájához segítséget nyújtani abban, hogy az Ön rendelkezésére álljon minden olyan irodai eszköz, berendezés és szolgáltatás, amely a sikeres és magas szintű munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges.