Leitz ICON intelligens címkenyomtatóReggel 8 óra. A titkárságon fel kell adni a leveleket. A titkárnő az outlook címlistát importálva pár perc alatt akár több száz újévi köszöntő küldeményt címkéz fel. Tíz órakor megérkezik a raktárvezető, hogy az új polcokon feliratozza a tárhelyet. Délben a termékmenedzser irodájában készül az új termékekre 400 vonalkód. Délután 3 órakor pedig a technikus sárga műanyag címkékkel jelöli a különböző kábeleket.

Hogy lehetséges mindezt egy nap alatt, gördülékenyen, hatékonyan megoldani?

Leitz ICON, az intelligens címkéző rendszer – megérkezett!

Bemutatjuk Önöknek a Leitz Icont, egy címkenyomtatót, mely minden címkézési igénynek megfelel. Használható HOTSPOT-on, Wi-Fi hálózaton, USB-n akkumulátorról is. Az ICON címkenyomtató, feliratozó és asztali etikett-nyomtató egyben!

S ez még nem minden! Sokféle kellékanyagot használhat, folyamatos és címkézett szalagokat többféle anyagból: így papírból, műanyagból és öntapadó papírból is. Válassza akár a világ legszélesebb címkéjét, mely 88 milliméter, vagy készítsen akár 22 méteres folyamatos nyomtatást!

A kellékcsere gyerekjáték: a gépházat kinyitva csak be kell helyezni a kelléket, és a gép automatikusan beállít mindent, majd visszajelzést ad a kellék típusáról, méretéről és a hátralévő címkék számáról. Különböző irányú nyomtatást is végezhet automatikus méretre vágással. Környezettudatos termék, hiszen a papírkazetta használat után újrahasznosítható.

És végül: ha sebességről van szó, a Leitz ICON verhetetlen: akár 200 címke/perc sebességet is elér 300×600 pixel menőségi nyomattal.

A gép 2 év garanciával rendelhető, melyet regisztráció esetén még 1 évvel meghosszabbíthat.

A termékről további információ ITT található!

 

Leitz