Az idő drága kincs, ezért fontos a megfelelő munkaeszközök használata. A LEITZ kiváló minőségű, felhasználóbarát termékei segítenekleitz-my-time hatékonyan dolgozni és időben befejezni a munkát. Ráadásul, ha 2012. november 1. és 2013. március 31. között vásárolsz Leitz termékeket, nem csak hatékony munkaeszközökkel, de értékes ajándékokkal is gazdagodhatsz!

LEITZ, hogy időben befejezd!

leitz-my-time-2

A Leitz innovatív termékeinek köszönhetően a lehető leghatékonyabban használhatod ki az irodában töltött időt. A termékek magas minősége és intelligens tulajdonságai segítenek abban, hogy mindig időben és elégedetten fejezd be a munkád.

Ráadásul, ha 2012. november 1. és 2013. március 31. között vásárolsz Leitz termékeket, nem csak hatékony munkaeszközökkel, de értékes ajándékokkal is gazdagodhatsz! Vegyél részt hűségprogramunkban garantált Leitz és GUESS ajándékokért!

leitz-my-time-3

Minden alkalommal, amikor promóciós matricával ellátott LEITZ terméket vásárolsz, értékes pontokhoz juthatsz, melyeket a promóció weboldalán gyűjtve a megfelelő pontszám elérése után egyedülálló LEITZ és GUESS ajándékokra válthatsz be.

leitz-my-time-4

  • LEITZ ajándékcsomag (150 pont)
  • GUESS karkötő vagy nyaklánc (300 pont)
  • GUESS férfi vagy női karóra (950 pont)

További információért látogass el a www.leitz.com/time weboldalra! A promócióban résztvevő termékeink itt érhetők el.

Sikeres pontgyűjtést kívánunk!

[wpfilebase tag=file id=40 /]