FORRADALMI TISZTÍTÓESZKÖZÖK ÉRKEZTEK!

Lenspen – az aktív szén tisztító ereje

A Lenspen több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik, és nem véletlen, hogy világelső az optikai eszközök tisztítása területén, hogy a cég az USA haditengerészete és a NASA hivatalos beszállítója, illetve vezető fényképezőgép-gyártók szervizeinek ellátója.

Mi a LENSPEN titka?

A nagymamáink még tudták, mitől lesz igazán tiszta az ablaküveg. Emlékszik? Ők még újságpapírral tisztították az üveget.

Mi már azt is tudjuk, miért. A fekete nyomdafesték 25 százaléka aktív szén – az aktív szén pedig megköti az olajat és a zsírt.

Tudta-e? A tengeri olajszennyezések megkötéséhez is segítségül hívják az aktív szén olaj- és zsírmegkötő képességét! Most a Lenspennek köszönhetően nekünk is segítségünkre lehet!

 • Szemüvegtisztító
  A Lenspen legújabb terméke a Peeps szemüvegtisztító. Mindannyian tudjuk, milyen kellemetlen, ha egy-egy zsíros ujjlenyomat akadályoz a látásban. Akár szemüveg, akár napszemüveg – a jól bevált aktív szenes technológiával könnyedén tisztává varázsolhatjuk a felületet.
 • Képernyőtisztító
  A Lenspen kifejlesztette a tabletek és egyéb érintőképernyők tisztításának legtökéletesebb módját!
  Tudta-e? Tíz perc alatt egy átlagos szöveg írásánál 1500 ujjlenyomat keletkezik egy tablet felületén. A Lenspen SideKick aktív szenes tisztítófeje ekkora felületen mintegy 150 alkalommal képes a ,zsír eltüntetésére.
 • Fotós termékek
  Optikatisztító: Az új Lenspen Original hosszú kutatómunka eredményeként készült el. A tisztítóeszköz kupakja csavaros, ennek köszönhetően könnyen használható. Minden használatnál automatikusan tisztítja és újratölti az aktív szenes fejet.
  Szenzortisztító: A levegő tele van zsírokkal, párával, és az ezekkel összetapadt porszemcsékkel is. A képeken sokszor megjelenő zavaró foltok vagy pöttyök kiküszöbölésére a megoldás a SensorKlear.

Jó tudni..

A Lenspen száraztisztítás nem maszatol (ellentétben a tisztítókendőkkel), nem hagy nyomot (ellentétben a különböző folyadékokkal), nem oldja a festéket és az üveg felületkezeléseit (ahogy az alkohol vagy a benzin teszi), nem karcol (mint egy kicsit poros kendő).

A Lenspen termékek többségén van porecset, és egy kupakkal – levegőtől, portól – elzárt szarvasbőr aktív szenes tisztítópárna. Felülettől függ, de minimum 500 alkalommal használható, hiszen a kupakból minden használat után újratölt.

Keresse LENSPEN termékeinket ITT