„Hozhatok neked színeket!
Kéket az égről,
Aranyló sárgát,
Legyen belőle
Takaród, párnád!”

Itt a nyár, a napsütés, a színek ideje – és itt a „MAPED Vigyázz, kész, rajz!” nyereményjátéka azoknak, akik szeretnek játszani, szeretik a színeket, az egyedi megoldásokat és a kiváló minőséget.

MAPED Vigyázz, kész, rajz! Color’Peps nyereményjáték

Színezd ki a saját és gyermeked világát, és nyerd meg a „MAPED Vigyázz, kész, rajz!” Color’Pepes nyereményjáték egyik értékes nyereményét!

Szeretem , mert…

… a világ színes! A Maped mára az iskola- és irodaszerek vezető márkájává vált, köszönhetően a kiváló minőségű termékeknek, melyeket kínál.

A minőség azonban csak egy tényező – ha a legfontosabb is – akkor, amikor megvásárolunk valamit. Mindannyian szeretnénk jól érezni magunkat a hétköznapok folyamán is, ennek megfelelően választunk reggel ruhát, ékszert, cipőt. Ugyanez a helyzet a használati tárgyainkkal is: szeretjük, ha valami vidámságot csempész az életünkbe. A Maped tudja ezt, és kínálatát vásárlóinak igényei szerint alakítja.

Mert amikor rápillantunk a kezünkben lévő tollra, mosolyt csal az arcunkra. Ezt a mosolyt szeretnénk gyermekünk arcára is csalni, így igyekszünk jót és jól választani. Hiszen egy színes világban többet mosolygunk…

Hogyan tovább?

  1.  Válassz ki és vásárolj meg a kínálatból legalább három MAPED „Color’Peps” terméket (lehetnek azonosak, illetve különbözőek is.).
  2. Regisztrálj 2014. szeptember 14-én éjfélig a vásárlást igazoló számla/blokk azonosítójának megadásával a  promóciós weboldalon (http://www.ilovemaped.hu/regisztracio).
  3.  Így megtettél mindent, hogy esélyed legyen az alábbi nyeremények egyikét hazavinni:
    • APPLE iPad retinakijelzős táblagép, 64 GB
    • 50 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány
    • 50 db 10 000 Ft értékű MAPED ajándékcsomag
  4. Természetesen minél több azonosítóval regisztrálsz, annál nagyobb esélyed lesz!

Fontos, hogy a vásárlást igazoló számlát/blokkot, és a három, általad vásárolt MAPED „Color’Peps” termék vonalkódját a sorsolás napjáig, 2014 szeptember 19-ig megőrizd. (Bővebben olvashatsz a játék menetéről itt: http://www.ilovemaped.hu)

Mit válasszak?

A MAPED „Color’peps” termékcsaládban mindent megtalálsz, amivel gyermeked kiszínezheti a világot (http://www.depot.hu).

A ceruzakészlet 48 színéből gyermeked valóban létrehozhatja a képzeletében született színes világot – akár akvarell ceruzával is, melyekhez ajándék ecsetet is kapunk. A háromszög formájú ceruzák hegye rendkívül ellenálló és könnyen hegyezhető, hogy könnyebben alkothassanak vele a gyerekek. A ceruzák rendkívül rugalmas műanyag ceruzatartóban is vásárolhatók, mely ideális minden korosztály számára, hiszen véletlen balesetek mindig, mindenütt előfordulnak…

A 24 színű filctoll-készlet satírozásra és színezésre is alkalmas, sőt vékony vonalakat is lehet velük rajzolni, hegyük rendkívül jól ellenáll a nyomásnak. Nem nyomódnak be, nem folynak – és ami fontos: a kis művész ruhájából is könnyebben ki tudod szedni a foltokat, ha az alkotás lázában véletlenül magát is kiszínezi, nemcsak a világot…

A termékcsalád új tagjai a „Color’Peps” zsírkréták és olajpasztellek. A zsírkréták könnyen faraghatók, nem maszatolnak, nem fogják meg a gyermek kezét, és élettartamuk háromszor akkora, mint egy hagyományos zsírkrétáé. Amellett, hogy rengeteg színből választhatsz, fontos tudnod, hogy ergonómiai kialakításuk az írószerek megfelelő fogásának elsajátítását segítik. Hiszen a rossz ceruzafogást elsajátító gyermek a későbbiekben hátrányt szenved tanulmányai során: elfárad a keze, lassabban ír (vagy ha megfelelő tempóban ír, akkor csúnyábban) – ez által lemaradhat.

Tehát: kalandra fel! Színezzétek ki együtt a világot, és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!