MapedMAPED ollók az irodában vagy otthon? Bárhol vágjon velünk!

Megszokhattuk már az elmúlt évek során, hogy a MAPED háztájáról mindig érkezik valami újdonság – nemcsak az iskolaszerek területén, hanem az irodaszerek között is (olló, tűzőgép, lyukasztó…). Bátran állíthatjuk, hogy a márka egyik kiemelkedő erőssége a folyamatos fejlesztés és a felhasználói igények felmérése, valamint az azokhoz való gyors alkalmazkodás, sok esetben piacvezető megoldásokkal.

Az elmúlt évben sem pihentek a MAPED termékfejlesztői: az ollók választékát teljes mértékben hozzáigazították az új koncepcióhoz (lásd a tűző- és lyukasztógépek innovációja a 2014-es évben). Vágjunk bele a termékek megismerésébe!

A MAPED termékválasztékának ismertetésekor mindig hangsúlyozzuk, hogy termékcsaládjaik létrehozásakor a cél: széles vásárlói szegmens lefedése. A termékek a GOOD – BETTER – BEST (Jó – jobb – legjobb) elv alapján állnak össze: mindig van egy alap (GOOD – jó) kategória, amely elérhető áron kínál kiváló minőségű termékeket, nem nagy árkülönbséggel az első áras termékekhez képest. Az üzenet: egy kicsit többet költve már egy sokkal tartósabb és jóval megbízhatóbb márka termékét vásárolhatjuk meg.

Az alábbi ábra segítségével szemléltetjük, hogy a korábban a GOOD kategóriát erősítő „Greenlogic” és „Start Soft” ollókat most az „Essential Green” (IMA468010, IMA468110) és „Essential Soft” (IMA468210, IMA468310) ollók váltják fel. A termékek egy kis átalakuláson mentek keresztül: a fogórészek új megjelenést kaptak, megtartva a kényelmi szempontokat. Természetesen továbbra is rozsdamentes acél élekkel készülnek. A külcsínyen túl újdonság a 2 év garancia, ami a korábbi két termékcsaládra még nem vonatkozott.

MAPED ollók

Jöjjön a következő lépcső, a BETTER (Jobb) kategóriába tartozó termékekkel. Ebben a szekcióban korábban az „Universal Metal” és a „Zenoa” ollókat találtuk. Az „Universal Metal” ollókat bővebb választékkal az „Advanced Green” (IMA496110, IMA498110, IMA499110) és „Advanced Gel” (IMA496210, IMA499210) ollók váltják fel. Ez utóbbi egy speciális bevonatot kapott, mely biztos és kényelmes fogást nyújt, fogórésze emellett ergonomikus kialakítású. Ezek az ollók is rozsdamentes acél élekkel rendelkeznek, és a garancia már 5 év!

A „Zenoa” ollók nem csak új nevet („Zenoa Fit” – IMA596110, IMA597110, IMA599110), de új küllemet is kaptak. Ezekkel a termékekkel a MAPED elsősorban azokat szeretné megszólítani, akik otthonra keresnek ollót, és nem feltétlenül ragaszkodnak a már megszokott, egyszínű megjelenéshez. A termék rozsdamentes acél élekkel, ergonomikus, aszimmetrikus, gumírozott fogórésszel szeretné meghódítani a felhasználók szívét.

Végül, de nem utolsó sorban lássuk a BEST (Legjobb) kategóriát. Ebben a szegmensben nem történt változás, az idei évben továbbra is a két TOP terméket kínálja a MAPED a „Titanium” (IMA684110, IMA686110) és a „Diamond” (IMA692310, IMA697910) ollók személyében. A termékek speciális bevonatú élekkel rendelkeznek, melyekre a MAPED örökélet garanciát vállal. Az ollók több mint félmillió vágást bírnak. Elsősorban papír vágására fejlesztették ki őket, de kitűnően használhatók kartonpapírok, vékonyabb szivacsok, filc és egyéb anyagok vágására is. Valódi élmény velük a vágás!

Az új termékeket keresse a www.depot.hu weboladon, illetve az új Kék Katalógus „Irodai kiegészítők” fejezetében.