Kitartó munka ... a MAYAH „Spirit” irodai székkel

Hajnali egy óra. A szeme ég a monitor fényétől, de most nem hagyhatja abba. Úgy érzi, ha most nem fejezi be, holnap már nem lesz ihlete. Felhajtja a karfát, hogy törökülésbe ülhessen, és térdei kényelmesen elférjenek. Vadul gépel. Sodródik a szavakkal – élvezi az ötletek áramlását.

És egyszer csak, maga sem érti, hogyan, észreveszi, hogy az utolsó oldalon tart. Fogalma sincs, hogy történhetett, a teste egyáltalán nem fáradt, nem fáj a dereka, nem zsibbad a lába – ahogyan régen mindig szokott, ha hosszasan ült az íróasztalnál.

Még egy kicsi… még néhány szó… és a befejezés.

Leüti az utolsó karaktert. Egy pillanatig úgy mered a képernyőre, mintha azt sem tudná, milyen szöveget lát a monitoron. A szeme még mindig izzik, de most úgy érzi, bármire képes lenne. Lemenni edzeni, például.

Aztán a „Mentés” gombra kattint, majd feláll. Több hét kemény és kitartó munkája áll mögötte. Az ablakhoz sétál – nyújtózkodik, jól esik neki a mozgás. Elmosolyodik.

Megcsinálta.

Visszahuppan a székbe, az innovatív szinkronmechanika azonnal alkalmazkodik testsúlyához. Holnap reggel még átolvassa egyszer az egész dolgozatot, a lábjegyzetek pontosságát és formátumát szerencsére már ellenőrizte.

Holnap végre elküldheti, és beköttetheti. Ebben a pillanatban úgy tűnik, az államvizsga, az utolsó kihívás, biztos siker.

Spirit vagyok. Támogatlak a kitartó munkában.

 

MAYAH „Spirit” irodai székek

Kapcsolódó termékek:

Irodai szék, karfás, fekete szövetborítás, feszített hálós háttámla, króm lábkereszt, MAYAH “Spirit”

Irodai szék, karfával, kék szövetborítás, feszített hálós háttámla, króm lábkereszt, MAYAH “Spirit”