MAYAH székhoroszkóp – Bak

A rendíthetetlen Bak

A szikla szélén egyensúlyozó Bak a fegyelem, a céltudatosság és a szívósság szimbóluma. Tisztában van teherbíró képességével, és hatékonyan tudja beosztani erőforrásait, hogy biztosan eljusson a csúcsig.

Pontosság és tökéletességre törekvés – milyen a Bakkal dolgozni?

Ideális vezető, aki a nagykönyv szerint járja végig a ranglétrát, így tudásával elismerést vív ki alkalmazottai között. Szigorú, de igazságos – hosszú távon pedig ezért a szívükbe zárják beosztottjai. Munkatársként bízhatunk kitartó és precíz munkájában, a határidők számára valóban azt jelentik, hogy a megadott időre készen kell lenni a feladattal. Ugyanakkor ő az, aki nem fog összecsapni semmit: a célt szem előtt tartva, lépésről lépésre, gondosan végzi el a rá bízott munkát. Körültekintő munkájához a „Greg” irodai szék állítható, rugalmas deréktámasza és több ponton rögzíthető szinkronmechanikája nyújt támogatást.

Mindenben a maximalizmusra törekszik, leginkább karrierjében, de a magánéletében és a hobbijában is szereti a száz százalékot hozni. Nála a szabályok szentek és sérthetetlenek, azok betartása számára alap, munkatársaitól és beosztottjaitól pedig ugyanezt a magatartást várja el. A siker kulcsát az előre tervezésben és a kemény munkában látja. A „Greg” irodai szék állítható, magasított háttámlája az ergonomikus fejtámasszal szilárd alapot ad a Baknak döntései meghozatalában.

Ez a gyakorlatias, két lábbal a földön járó személyiség a funkcionalitást előtérbe helyezi a felesleges hivalkodással szemben. Az ő szuperereje abban rejlik, hogy mindig, minden körülmények között higgadt tud maradni. A „Greg” szék klasszisokra jellemző, visszafogott formavilága és kifinomult anyaghasználata a Bak szigorú mércéjét is megugorja.

Ismerd meg jobban – a szíve aranyból van

Sokak szemében a jegy szülötte konok, rideg és önfejű ember benyomását kelti, pedig ha jobban megismerjük, megérthetjük, hogy valójában mindig a családjáért és a hivatásáért munkálkodik teljes erőbedobással. Túlzott óvatoskodásában lásd meg az aggódó szülőt; racionális, anyagias gondoskodásában a stabil társat, és hajthatatlan érveiben a szakmai csúcsvezetőt. Kifejezetten érzékeny lélek, kiváló hallgatóság, ne félj tehát keményfejűségétől!

2020 – a Bakok éve

Nem árt, ha egy Bak körül legyeskedsz az új esztendőben. 🙂 Azok, akik tudnak a csillagokban olvasni, azt jósolták, hogy minden jegy közül az idei év a Bakok számára lesz a legszerencsésebb.

Csillagképek

A hónap székét ITT találod.