MAYAH székhoroszkóp - Bika

Az elbűvölő Bika

A Bikának nem csupán elképzelései vannak arról, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Veleszületett nyugalmát, állhatatosságát és megfontoltságát öntudatlanul is kivetíti a körülötte lévőkre. Vezetőként és munkatársként is ideális választás, hiszen stabil, szorgalmas munkaerőként mindent megtesz céljai eléréséért. Tudatában van saját értékeinek, de nem becsüli túl magát. Ellentmondani nem tanácsos neki, hiszen a Bika büszke saját elveire, és nem fél szarvat akasztani azzal, aki szembe próbálja velük állítani. Szerény, ugyanakkor jól esik neki az elismerés. Félkész munkát soha nem hagy maga után, a nehézségeken játszi könnyedséggel trappol át. Bár konokul ragaszkodik a jól bevált dolgokhoz, a „Sunshine” irodai szék exkluzív, napsárga kasmírkárpitja minden életörömökben lubickoló Bikát rabul ejthet.

Anyagi kockázatot soha nem vállal, gyakorlatias jegy, amelytől távol áll a pazarlás. Komolyan megfontolja minden döntését, a munkahelyválasztástól egészen irodájának berendezéséig. A pénzhez való ragaszkodását ellensúlyozza, hogy amely tárgy megüti minőségben és szépérzékben magasra tett mércéjét, azért hajlandó tetemesebb összeget is kiadni. A „Sunshine” székek vidám megjelenése mellett a Bika ezen igényeinek is maradéktalanul megfelel: innovatív mechanikájában és ergonomikus kialakításában nem fog csalódni.

Precizitása és pontossága olykor merev képet festhet róla, de egy csipet humorral és jókedvvel bármely felbőszült Bikát kenyérre lehet kenni.

Az elbűvölő Bika

Kapcsolódó termékek:

Irodai szék, állítható karfával, exkluzív kék szövetborítás, fekete lábkereszt, MAYAH „Sunshine”