MAYAH székhoroszkóp - Halak

A művészlelkű Halak

Munkáltatóként és munkatársként is kerülhetünk össze olyan emberrel, akiről érezzük, gondolatai nem ebben a világban járnak. Talán egy romantikus beállítottságú Halakkal van dolgunk? Ő a kreativitás és a határtalan fantázia, a valóságtól elrugaszkodott gondolkodás híve. Joggal hihetjük, hogy jobban érzi magát Tündérországban, mint az egyhangú és unalmas realitásban. Föld felett járásának köszönhetően olyan újszerű és jó értelemben szokatlan ötletekkel állhat elő, amelyekre mások álmukban sem gondolnak. A „Creative” szék gázliftes magasságállítása segít a Halaknak a fellegekben járni.

A jegyet jelképező két hal közül az egyik az árral, a másik az árral szemben úszik. Ez azt jelenti, hogy a Halak szabálykövető is, de csak abban az esetben, ha a „kivétel erősíti a szabályt” szabályt is elfogadjuk. Engedjünk hát teret neki, hagyjuk meg saját képességeinek és döntéseinek megélését! Ebben segíthet a „Creative” szék számtalan üléspozíciója: például az állítható háttámlamagasság, -dőlésszög és ülőlap-dőlésszög, valamint a megnövelhető ülésmélység.

A Halak a benne kavargó számtalan érzelemnek művészi kifejezésmódot talál, leginkább a zene áll hozzá közel. A kötöttségek és a korlátozások számára sértők, ne is próbáljuk keretek közé beszorítani. A „Creative” székek oldalirányban és magasságban állítható karfái ezt a szabadságot garantálják a Halaknak. Lelkesedése mindenkit magával ragad, és ha emellett még éreztetjük vele, hogy szükségünk van rá, önzetlensége és odaadása mind a munka, mind az emberi kapcsolatok terén ugyanolyan határtalanná válik, mint kreativitása.

A művészlelkű halak

Kapcsolódó termékek:

Irodai szék, állítható karfás, fekete szövetborítás, hálós háttámla, fekete lábkereszt, MAYAH „Creative”