MAYAH székhoroszkóp - Ikrek

Az örökmozgó Ikrek

Nem véletlen, hogy a zodiákus hírvivői az Ikrek. A kíváncsiság, a tudásszomj és az új megismerése hajtja a jegy szülöttét, miközben megszerzett tapasztalatait szíves örömest osztja meg másokkal. A szavak valósággal ömlenek belőle, a kommunikáció a legerősebb fegyvere. Egy helyben maradni szinte képtelen, az asztalhoz kötött, irodai munka nem az ő terepe. Ellenben elsőként jelentkezik, ha terepre kell menni, emberek közé kell vegyülni vagy információkat kell megszerezni. Ehhez a viharos energiához szükség van egy stabil társra: a „Racer” irodai széknek meg sem kottyan az Ikrek fáradhatatlan munkabírása – és nem utolsó sorban, a „Racer” teherbírása is kimagasló: 130 kg.

Hosszú távú projekteket nem érdemes rábízni, hiszen amennyire kitörő lelkesedéssel vág bele a feladatba, ugyanolyan hamar el is unja. Ugyanakkor munkáltatóként és munkavállalóként is jól járhatunk vele: naprakészek maradunk akár a hétköznapi hírek, akár a szakmánkban történő változások tekintetében, hiszen az Ikrek akkor mindig megosztja velünk újonnan szerzett információit. Arra a kevés időre, amíg az Ikrek leül társalogni, a „Racer” szék állítható háttámla- és ülőlap dőlésszögével kényelmes pozíciót biztosít használójának.

Az Ikrek örökös nyughatatlanságát sporttal, intenzív mozgással igyekszik kielégíteni. A kötöttségeket nem szívleli, a kitaposott turistaösvény helyett szívesen vág neki úttalan utaknak. De nem egyedül. A magány számára mumus, amelyet gazdag és színes társasági élettel igyekszik elűzni. Az Ikrek nyüzsgő személyiségéhez tökéletesen passzol a „Racer” szék sportos megjelenése. Így ha egy üres „Racer” széket látunk valahol, joggal gondolhatjuk: Ikrek jegyű gazdája éppen újabb kalandokat keres.

Ikrek

Kapcsolódó termékek:
Főnöki szék, fekete/szürke gyöngyszövet-borítás, fekete lábkereszt, MAYAH „Racer”