MAYAH székhoroszkóp - Kos

Az energikus Kos

Március-április: a tavasz érkezése, a megújulás kezdete minden esztendőben. Az ébredő természet ezen ereje és akarása összpontosul a Kos jegy szülötteiben. A Kos energikussága mind a munka világában, mind a hétköznapokban megmutatkozik: hihetetlen lendülettel veti magát bele a dolgokba. Számára a múlt eseményei csekély jelentőséggel bírnak; tekintetét csak előre, a jövőre szegezi. Vezetőként és munkatársként is a céltudatosság, a precizitás és a haladás mintaképe. Hatalmas munkabírása példaértékű, ugyanakkor fontos, hogy kizárólag rövid távú projektek kerüljenek a keze közé: a lassan érkező eredmények elkedvetlenítik, hirtelen fellobbanó teljesítési vágya pedig hamar kihűl. Ha letörik a szarvát, elveszti motivációját, ugyanakkor bármikor szívesen magára vállalja a kezdeményező szerepet, amennyiben munkáját megbecsülik.

Tempóját sokan nehezen veszik fel; meg sem áll, amíg elképzeléseit véghez nem viszi, még ha ehhez falakat is kell döntenie. Talán ennek köszönhető, hogy a türelem nem az erőssége, lendülete sok esetben elszólítja a munkaasztal mellől, hogy belevesse magát a dolgok sűrűjébe. Ha mégis megállna egy pillanatra, az Energetic menedzserszékben mindig megtalálhatja a „vérmérsékletének” megfelelő üléspozíciót: ezt pedig az állítható háttámla-magasság és -dőlésszög, valamint az állítható ülőlap-dőlésszög biztosítja. Az állítható magasságú karfa helyzetéből pedig kitalálhatjuk, hogy a Kos nyugalmi állapotban van-e, vagy újabb rohamra készen várakozik az ergonomikusan formázott székben.

Bár nyers őszintesége és elsöprő energiája sokaknak ijesztő lehet, sosem szabad elfelejteni, hogy néhány kedves, dicsérő szóval minden Kos szelíd kezesbáránnyá változtatható.

Az energikus Kos

Kapcsolódó termékek:

Irodai szék, állítható karfával, exkluzív kék szövetborítás, fekete lábkereszt, MAYAH „Energetic”