MAYAH székhoroszkóp - Mérleg

A diplomatikus Mérleg

Ki lehet az, aki a társaság középpontjában mindenkit elbűvöl és kedvességével levesz a lábáról?

Persze, hogy a Mérleg!

Kapcsolati hálója szerteágazó, és pontosan tudja, kinek mit kell mondani. Veleszületett bája, sármja hamar elvarázsol mindenkit, diplomatikus és kompromisszumra törekvő személyiségének köszönhetően a megbeszélések, üzleti találkozók sikeres irányítója. A megfelelő döntésekhez a Chief főnöki szék nyújt biztos alapot fejtámasszal ellátott, magasított háttámlájával.

A Mérleg mind a munkában, mind a magánéletben törekszik az egyensúly létrehozására. A béke érdekében minden engedékenységét és tapintatosságát latba veti, ugyanakkor ne higgyük, hogy érzelmeire hatással lehetünk egy konfliktussal: a mosolygó szemek mögött hatalmas önkontroll és tudatosság rejtőzik. A Chief szék több ponton rögzíthető szinkronmechanikájával a Mérleg megtalálhatja a balanszot az élet minden területén.

A kényelem és a nyugalom mindennapjainak fontos eleme – a Chief szék extrakomfortos szivacsozása pedig maradéktalanul kielégíti a Mérleg elvárásait. A tökéletességre és szépségre való törekvése kifinomult ízléssel párosul, ami megnyerővé és vonzóvá teszi személyiségét.

Mérleg

Tekintse meg a MAYAH „Chief” főnöki széket ITT

Kíváncsi a csillagjegyének megfelelő székre? Olvassa el korábbi székhoroszkópjainkat ITT