MAYAH székhoroszkóp – Oroszlán

Az uralkodó Oroszlán

Az Oroszlánt nem lehet nem észrevenni. Akárcsak uralkodó bolygója, a Nap, igyekszik túlragyogni mindenkin. Királyi külleme, eleganciája és kisugárzása vonzza a tekintetet, akár a „Grande” szék tekintélyt parancsoló megjelenése különleges feszített hálós háttámlájával.

Az Oroszlán kiállása, gesztusai és viselkedése is mérhetetlen magabiztosságot sugároz. A kemény, kérlelhetetlen arcvonások mögött azonban egy védelmező, vajszívű és bátor harcos bújik meg.

Számos igazán jó vezető az Oroszlánok közül kerül ki, hiszen amellett, hogy nehezen tűrik, ha irányítani akarják őket, hatékony és dinamikus szervezők. Beosztottjaikkal szívélyes viszonyt ápolnak, de képesek meghúzni a határokat kollegialitás és barátság között. Véleményüket sosem titkolják, nyílt őszinteségükkel sokakat meglephetnek, de pontosan ettől válnak igazán jó vezetőkké: nem szépítgetik a hibákat, hanem egyenesen és kíméletlenül rájuk világítanak. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, szükségük van közönségre. Az Oroszlán főnökök az egész teret uralhatják a „Grande” irodai szék grandiózus méreteinek köszönhetően.

Az Oroszlán a céljai eléréséért időt, pénzt és energiát nem kímélve küzd. Beosztottjaitól, munkatársaitól szintén lendületet, lelkesedést és energikusságot vár el. Hátráltatni a munkájában, vagy nyíltan kritizálni teljesítményét esztelen ötlet. Nem érdemes rángatni az Oroszlán bajszát, ugyanis ha elbődül, abba még a hegyek is beleremegnek. A „Grande” szék erősített ülőlapjának, háttámlájának és lábcsillagának kiemelkedő teherbírása elbánik az Oroszlán szédítő temperamentumával.

Minden Oroszlánban ott lapul egy cseppnyi a szelíd kiscicából. A jegy szülötte büszke, már-már hiú önmagára és elért sikereire, ezért sörényének borzolásával szinte bármit elérhetünk nála. Ha teljesen megszelídíteni nem is fogjuk, ideig-óráig visszahúzza karmait – és akár még dorombol is nekünk.

Oroszlán

Tekintse meg a királyi Grande irodai széket ITT

Kíváncsi a csillagjegyének megfelelő székre? Olvassa el korábbi székhoroszkópjainkat ITT