MAYAH székhoroszkóp - Szűz

A megbízható Szűz

A Szűz jegy szülötte világítótorony a háborgó tengeren: mind a hétköznapokban, mind a munkában stabil háttérország, ahova rendre hazatérhetünk. Persze csak akkor, ha idejében szólunk, mikor érkezünk. Maximalizmusa és merev szabályrendszerei olykor szőrszálhasogatásnak tűnhetnek a kollégák szemében, de főnökként bízhatunk alapos, precíz és kitartó munkájában.

A kutatással és apró részletek feltárásával járó feladatokat nyugodtan bízzuk rá, hiszen a „Grace” irodai szék állítható, rugalmas deréktámaszának és a kényelmes fejtámasszal ellátott, magasított háttámlájának köszönhetően órákig képes elmélyülten dolgozni.

Érdeklődő, ugyanakkor mindenről meg van a véleménye, és csak komoly észérvekkel lehet meggyőzni annak ellenkezőjéről. A nagy szavak és a drámai viták leperegnek róla, dicséretét szűken méri, de ha jut belőle nekünk, az a legőszintébb. Nincsenek földtől elrugaszkodott elvárásai, a „letisztult szépség” és a praktikusság kombinációja teszi elégedetté.

A „Grace” szék exkluzív, különleges tűzéssel készült kasmírszövete a Szűz maximalista elvárásainak is maradéktalanul megfelel.

Bár józan, pragmatikus gondolkodása miatt elsőre úgy tűnhet, hogy a Szűz híján van az érzelmeknek és az életet egy kocka egyszerűségére szeretné redukálni, valójában legbelül vágyik egy csipet vadságra és a mindent elsöprő szeretetre.

Szűz
Tekintse meg az exkluzív Grace irodai széket ITT

Kíváncsi a csillagjegyének megfelelő székre? Olvassa el korábbi székhoroszkópjainkat ITT