MAYAH székhoroszkóp

A büszke Vízöntő

A szabadságra született Vízöntő sziklaszilárd elveket támaszt mind a magánéletével, mind a munkájával kapcsolatban. Igazságossága és önzetlensége messzemenőkig híres; lojalitásával munkaadóként csak nyerhetünk. Intellektuális beállítottsága, illetve folytonos tanulási vágya miatt hatékony munkatársra lelhetünk benne.

Függetlensége és idealizmusa büszke tartást eredményez, amelyet a „Maxy” szék állítható magasságú háttámlája nagyban kihangsúlyoz.

A lélek számára nem rejtvény; úgy olvas az emberek gesztusaiból, hangleejtéséből és mimikájából, akár egy nyitott könyvből. Tartalmas, mély beszélgetésekre számíthatunk, a több ponton rögzíthető szinkronmechanikának, valamint az állítható deréktámasznak és ülésmélységnek köszönhetően akár órákon keresztül is.

A Vízöntő lételeme az unalmas egyszerűség kerülése; mind öltözködésében, mind világfelfogásában és viselkedésében szeret különbözni a „trendektől”. Ugyanakkor a klasszikus értékrendek híve is, nála az elegancia és kifinomultság magától értetődik. „A kevesebb olykor több” elvet követve megjelenésében nincs semmi túlzó, mégis kellemes összbenyomást kelt már az első találkozáskor.

A „Maxy” irodai szék karakteres, modern formavilága és izgalmas anyaghasználata bármely Vízöntőt rabul ejti, hiszen pontosan olyanok, mint ők: kivételesek.

Szabadságra született Vízöntő

Kapcsolódó termékek: BBSZVV37 MAYAH Maxy