Megérkezett a füzetek királya az OXFORDMi rejtőzik a jó csengésű név mögött?

Az OXFORD a francia székhelyű Hamelin vállalat márkája. A cég családi vállalkozásként indult, és ma is az: 1864-ben alapította a Hamelin család, azóta is ők a tulajdonosok.

Az első  OXFORD márkájú füzeteket az 1930-as évek elején az Egyesült Királyságban dobták piacra. 2000-ben a márka megkezdte hódító körútját a nemzetközi piacokon, már nem csak füzetekkel, hanem számos papíralapú irodai termékkel. A siker azóta is töretlen: az OXFORD az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb márka mind az oktatásban, mind az üzleti életben.

A siker titka

Hogy lehet, hogy egy irodaszer-márka több mint 100 éve sikeres? A titok nyitja: az ügyfélközpontúság. Amire napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a cégek, azt a Hamelin vállalat a kezdetektől tudta: az elégedett vásárló nemcsak visszatér, hanem öregbíti a márka hírnevét is.

Ezért kulcsfontosságú számukra, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő noteszt vagy naplót, füzetet. Ennek érdekében egyedülálló kínálatot hoztak létre. Hiszen ha valaki megtalálja a hozzá illő naplót, az nem csak egy tárgy lesz. Az élete része lesz – személyes kapcsolatot alakít ki vele.

Kifejezheti magát vele.

A kezdetektől felmérték tehát a vásárlók igényeit, mindig innovatív megoldásokat keresnek, és technikai újításokat alkalmaznak szinte minden termékük készítése során. Hogy csak néhány példát említsünk: vízálló polipropilén használata a noteszborítóhoz, illetve a füzetek spiráljainak lecserélése a robusztusabb gyűrűs kötésre – mindezek az újítások most piaci szabványok.

Ennél jobban semmi sem bizonyítja az OXFORD szakértelmét és kreativitását.

Miért pont oroszlán?

Európa-szerte ismerik már az oroszlánt ábrázoló logót – és felismerik az Oxford márkát.

De miért éppen oroszlán? Ha gyors asszociációs játékot játszunk, mindenkinek az Oroszlánkirály jut eszébe, illetve az, hogy kisgyermek kora óta hallja: az oroszlán az állatok királya. Igen, az oroszlán erőt és magabiztosságot sugall – egy bölcs király erejét és magabiztosságát.

Ha úgy tetszik: a királyi minőséget – amit mindenki megérdemel.

Magas minőség

Az OXFORD-füzetek az újítás és a kényelmes használat mellett a kiemelkedően magas minőség jelszavát tűzték zászlójukra. Kínálatukban megtalálható a jegyzettömböktől a jegyzetfüzeteken át az okosfüzetekig minden típusú füzet, amire az iskolában vagy az üzleti életben szükség lehet.

Kattintson IDE, és tekintse meg a kínálatot!

OXFORD