A kényelmes irodai szék

Munka és egészség

Gondoljon csak bele, hányan dolgozhatnak a világon irodákban! Manapság ráadásul egyre többen vannak, akik úgy döntenek, hogy otthonról indítják be saját vállalkozásukat, esetleg távmunkát vállalnak, így egyre nagyobb jelentősége van az irodai széknek. Hogy miért? Mert ha az ember napi nyolc órán keresztül egy helyben, ugyanazon a helyen ül, bizony a későbbiekben különféle fájdalmakat tapasztalhat.

A minőségi irodai széket persze meg kell fizetni, ez pedig gyakran elrettenti a vállalkozót a vásárlástól. Ennek nem lenne szabad így lennie. Valójában egy szükséges befektetésről van szó. A stressz és a kényelmetlen testhelyzet a leggyakoribb panasz a dolgozók körében. A megfelelő székválasztással azonban megelőzhető a baj.

A jó minőségű irodai szék kiválasztását pedig nem csupán az ember háta, de az ízületei és a vérkeringése is megköszöni. A probléma komolyságát az is bizonyítja, hogy az egyszeri hátfájás jelentkezése után a kiújulás veszélye megtöbbszöröződik, így különösen fontos a megfelelő székválasztás.

A választás során a legfontosabb szempont az ülés. Figyeljen oda arra, hogy a magassága állítható legyen, hiszen így Ön szabhatja meg, hogy milyen magasságban helyezkedjen el a törzse íróasztalához képest.

Ha a szék túl alacsony, fájdalom jelentkezhet a lumbális területen, ha pedig túl magas, a csigolyák panaszkodnak. A háttámla állíthatósága is kulcsfontosságú, hiszen ha nem tud kényelmesen hátradőlni, az emésztési és keringési problémákhoz vezethet. A háttámlának megfelelő alátámasztást kell nyújtania a hátnak.

Ha irodai széket keres, a lehető legjobb helyen jár, hiszen a depot.hu minőségi termékeket kínál ügyfelei számára. Nálunk standard, ergonomikus forgószékeket, főnöki foteleket és menedzser forgószékeket is talál.

Látogasson el webáruházunkba, hogy megmutathassuk IRODAI SZÉK kínálatunkat. Forduljon hozzánk bizalommal!