Iroda és irodaszerek

Vállalkozó, de még nincs bélyegző az irodájában? Számos okot fel tudunk sorolni, ami miatt ez nagy hiba és nem is csak egy bélyegzőre, hanem többre is szüksége van.

Az ember már évezredek óta használja a cikkünk központi témáját jelentő irodaszert, melynek története az ókori egyiptomi és mezopotámiai kultúráig nyúlik vissza. Ezek a korai civilizációk is dokumentumok hitelesítésére használták a bélyegzőket, és ahogy telt-múlt az idő, egyre népszerűbbekké váltak.

És melyek is a bélyegzők használatának előnyei?

 • Segítenek az irodarendezésben.
  A bélyegzők tökéletesek az osztályozási rendszerek megteremtéséhez. Segítségükkel a lehető leghatékonyabb módon tudja archiválni, rendezni és osztályozni a papírjait.
 • Segítségükkel a vállalat identitást nyer.
  Ön mondja meg, milyen legyen a bélyegzője. Személyre szabhatja, megjelenítheti rajta a vállalat logóját. Egyetlen egyszerű mozdulattal hivatalossá teheti papírjait. És ami a legjobb az egészben, hogy a vállalata nem csupán identitást, de presztízst is nyer. Ha szeretne kiemelkedni a tömegből, nem is kérdés, hogy Önnek is szüksége van erre az irodaszerre.
 • Időt spórol velük.
  Minden vállalat célja a dolgozók hatékony munkavégzése, hiszen ezzel megnő a termelékenység. Mindenki azt szeretné, ha a cége nőne és sikeres lenne. Minden egyes irodai székben töltött perc számít, és a hatékonyság érdekében mindenféle zavaró tényezőt ki kell zárni. Ahelyett, hogy felvenné a tollat, hogy aláírjon egy dokumentumot, esetleg többet, előkaphatja a bélyegzőt és egyetlen mozdulattal hitelesítheti a papírt. Nem is gondolná, ezzel mennyi időt spórol.
 • Olcsók és hatékonyak.
  Az elérhető ár szintén a bélyegzők hatalmas előnyeként említhető. Ráadásul nem is kell folyton újat vennie, csak abban az esetben, ha például megváltoztatja a céges logót.
 • Karbantartásuk egyszerű.
  Mint minden irodai eszköznek, úgy a bélyegzőknek is szükségük van egy kis karbantartásra. A megszáradt tinta nedves ruhával való eltávolítása és a tintapárna olykori cseréje nem igényel nagy erőfeszítést.

Bélyegző