– mert a siker néha apróságnak tűnő dolgokon múlik –

Nap-tár-ház 2018

Állásinterjú. Megbeszélés. Üzletkötés.

És egy elegáns filofax.

Azt biztosan kérdeznünk sem kell, vajon mi az összefüggés a siker és a megjelenés között. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy szakmai tudásunk alapvetően fontos, de sokszor a fellépés, a személyiség varázsa (mosoly, előzékenység, udvariasság stb.) felülír mindent. És az öltözet, beleértve a táskát és természetesen az apró kiegészítőket, ugyanilyen fontosak.

  • Arrogáns viselkedés, amellyel keresztbe teszünk magunknak (és cégünknek)…
  • Egy táska, amelyben annyi kacat van, hogy nem találjuk meg benne a tollat…
  • Egy sötét nadrág alól kivillanó fehér zokni…
  • Egy gyűrött füzet, amelybe jegyzetelünk…

Ne feledje: A tárgyalások során egy egyéniségünkkel és cégünk arculatával harmonizáló határidőnaplóval, tollal vagy naptárral sokat elárulunk magunkról, cégünkről vagy munkánkról, munkához való hozzáállásunkról.

Mert akit az első pillanatokban megnyerőnek találnak, abban jobban bíznak.

A siker néha tehát apróságnak tűnő dolgokon múlik. Mi pedig apró(ságnak tűnő) segítséget szeretnénk kínálni Önnek:

Itt a 2018-as Nap-tár-ház!

Letisztult forma a tiszta, logikus gondolatoknak, inspiráló motívumok a kreatív elméknek?

Egyszínű agenda, amely illik öltönyéhez, kosztümjéhez, táskájához – vagy épp a kedvenc színét szeretné nap mint nap látni, hogy jó napja legyen?

Színek, minták kavalkádja, hogy naptára híven tükrözze személyiségét?

Napi, heti, havi bontású naptár?

Tudni szeretne az aktuális névnapokról, ünnepekről, a holdfázisokról?

Tudjuk, hogy az ideális termék kiválasztásakor mindenkinek megvannak az egyéni szempontjai. Van, aki jobban szereti a bőrborítású, jelzőszalaggal ellátott kalendáriumokat, míg mások a papírborítást vagy a sarokperforációt tartják szem előtt, amikor határidőnaplót választanak. Termékeink praktikusak, könnyen kezelhetők, ugyanakkor esztétikusak: mindenki megtalálja közöttük a neki megfelelőt.

A 2018-as naptárkatalógus a már megszokott minőségű termékekkel, a már megszokott felhasználóbarát megoldásokkal, nyomtatott és elektronikus formában is elérhető.

  • Katalógusunkban a tartalomjegyzék mellett jelmagyarázatot is találhat – hogy Önnek ne kelljen egyesével végigbogarásznia, hogy a kinézet alapján kiválasztott termék rendelkezik-e az Ön által kedvelt megoldásokkal.
  • Külön fejezet foglalkozik a méretekkel – egy oldalon szemléltetjük a különböző méreteket, hogy Önnek ne csak számokból kelljen tájékozódnia.
  • A termékleírás és a színkód mellett külső-belső fotó segíti, hogy Ön biztos lehessen abban, hogy az adott agenda nem csak kívülről esztétikus, de belső kialakítása az Ön számára praktikus is.

A különböző típusú agendákat, naplókat, jegyzetfüzeteket és gyűrűs kalendáriumokat fantázianévvel láttuk el, amely tükrözi a termék megjelenését. Egy-egy naptár, kalendárium mellé a hozzá illő formatervezett, exkluzív kiegészítő tollat is ajánljuk.

Így egy tárgyaláson, vagy akár egy üzleti ebéden a legapróbb részletek is Önt, az Ön személyiségét és a cég profilját fejezik majd ki.

A jól bevált termékskála széles választékban – újdonságokkal kiegészülve

A jegyzetfüzetek, naplók, agendák, zsebnaptárak, asztali, illetve speditőr naptárak, falinaptárak és gyűrűs kalendáriumok mellett idén is számos különlegességgel bővült a Nap-tár-ház katalógus. Hogy csak a legnépszerűbb termékeket említsük: a kínálatban megtalálja a RUNTASTIC okosóráit és a CAFE FREI legújabb kávékülönlegességeit.

Hogyan rendelhet?

Választhatja a hagyományos, kézben fogható nyomtatott katalógust ITT, vagy az elektronikus formátumú katalógust ITT. Utóbbi esetben választás után az adott termék rendelési kódja alapján gyorskereséssel vagy összetett kereséssel rendelhet a www.depot.hu-n.

Ha azonban jobban szeret közvetlenül a webáruház honlapján keresgélni, kattintson IDE. Itt a naptárak, agendák között termékcsoportonként megtalálja a teljes kínálatot képekkel, termékleírással.

Ne habozzon: a december már késő!

Igen kellemetlen lehet, ha az utolsó pillanatban gondolunk a következő évi naptárakra. Nem csak azért, mert így az új esztendőben ott állunk támasz nélkül, hanem azért is, mert előfordulhat, hogy az általunk választott termék már nem kapható.

Fontos, hogy mit teszünk le az asztalra.