2015 naptár katalógus | nap-tár-ház

Lassan véget ér a 2014-es év…

…és átadja helyét a következő esztendőnek. Elérkezett a fali és asztali naptár, a határidőnaplók, a kalendáriumok kiválasztásának és rendelésének ideje. 2015-ös katalógusunk összeállításakor azt tartottuk szem előtt, hogy termékeink praktikusak, könnyen kezelhetők, ugyanakkor esztétikusak legyenek – és mindenki megtalálja közöttük a neki megfelelő naptárat, jegyzetfüzetet, kalendáriumot.

Első lépés: feltérképezés

Mindannyian szeretjük, ha nem kell végignéznünk számtalan oldalt, hogy a megfelelő terméket megtaláljuk. Hiszen van elképzelésünk arról, mit szeretnénk használni 2015-ben: asztali naptár vagy fali naptár az, amelyben szeretnénk feljegyezni a fontos eseményeket; milyen típusú jegyzetfüzetet, noteszt kedvelünk – és így tovább.

Tudjuk, hogy az ideális termék kiválasztásakor mindenkinek megvannak az egyéni szempontjai. Így van, aki jobban szereti a bőrborítású, jelzőszalaggal ellátott kalendáriumokat, míg mások a papírborítást vagy a sarokperforációt tartják szem előtt, amikor határidőnaplót választanak.

Katalógusunkban éppen ezért a tartalomjegyzék mellett jelmagyarázatot is találhat – hogy Önnek ne kelljen egyesével végigbogarásznia, hogy a kinézet alapján kiválasztott termék rendelkezik-e az Ön által kedvelt megoldásokkal. Külön fejezet foglalkozik a méretekkel – egy oldalon szemléltetjük a különböző méreteket, hogy Önnek ne csak számokból kelljen tájékozódnia.

Melyiket válasszam?

A különböző típusú agendákat, naplókat, jegyzetfüzeteket és gyűrűs kalendáriumokat fantázianévvel láttuk el, amely tükrözi a termék megjelenését.

Az egyszínű, letisztult formákkal és a tarka, változatos motívumokkal rendelkező termékek között mindenki megtalálja az egyéniségéhez illőt. Természetesen számos egyszínű terméket kínálunk, ám a színek skálája igen széles.

Ugyanakkor nemcsak külső, hanem belső megjelenésük, tartalmuk is változatos. Kínálatunkban szerepel névjegykártyával, archiváló zsebbel ellátott agenda is, de találkozhatnak horoszkópot tartalmazó vagy éppen ezoterikus változattal is.

A hölgyekre gondolva a nőiesebb megjelenésű és tartalmú határidőnaplók közül is szemezgettünk. Így a virágokkal díszített, vidám vagy éppen az elegáns, ugyanakkor nem hivalkodó kristályokkal kirakott termékek között ciklusnaptárral ellátott agendát is találhatnak kínálatunkban.

Fali és asztali naptár: széles választékban! Akár otthonában, akár az irodában szeretné elhelyezni, használni őket, biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

A fali naptár kínálatának kiválasztásánál gondoltunk az utazás, az ízek, a horgászat, a kertek, a sportok vagy a sztárok szerelmeseire éppúgy, mint azokra, akik szeretik az autókat, a hagyományőrzést vagy a festészetet. A gyermekeknek mesefigurákkal, illetve kreatív naptárral kedveskedünk, a családoknak tervezésre alkalmas, nagyobb írófelülettel rendelkező naptárakat kínálunk. Naptáraink közül sok a több nyelven készült, és van, amelyik a nemzetközi ünnepeket is jelöli, illetve reklámfelülettel rendelkezik.

Az asztali naptárak között megtalálja a legegyszerűbb, hétköznapi típus mellett a különböző témájú képekkel illusztrált termékeket is (utazás, ízek, természet). Kínálatunkban kisebb és nagyobb méretű, többféle idő- és napbeosztással rendelkező, többnyelvű változatú, álló és fekvő formátumú naptár is található.

Kiegészítés

Újdonság, hogy egy-egy naptár, kalendárium mellé a hozzá illő formatervezett, exkluzív kiegészítő tollat is ajánljuk. Hogy amikor megérkezik a tárgyalásra, a legapróbb részletek is Önt, az Ön személyiségét és a cég profilját fejezzék ki.

Hogyan rendelhetek?

  • Azoknak, akik szeretnek hagyományos, kézben fogható katalógusból választani, ajánljuk a nyomtatott formájú változatot. Webáruházunkban az alábbi linkre kattintva érhetik el a terméket: http://www.depot.hu/katalogusok-kiadvanyok-c-277.html
  • Az elektronikus formájú katalógushoz a következő linkre kattintva jut el: http://www.naptarkatalogus.hu
    Választás után az adott termék rendelési kódja alapján gyorskereséssel vagy összetett kereséssel tud webáruházunkban rendelni: www.depot.hu
  • Webáruházunkban közvetlenül is tud keresni Önnek megfelelő terméket. Ez esetben nem szükséges a katalógusban keresni, elég az alábbi linkre kattintani: http://www.depot.hu/naptarak-agendak-c-1_43.html
    Itt a naptárak, agendák között termékcsoportonként megtalálja teljes kínálatunkat képpel, leírással. Akárcsak egy katalógusban: asztali naptár, fali naptár, speditőr naptár, agenda, zsebnaptár, tárgyalási napló, gyűrűs kalendárium – külön-külön kategóriaként szerepel.

Sokszor az apróságokon sokkal több múlik, mint hinnénk. Egy esztétikus naptár, egy egyéniségünket kifejező határidőnapló éppolyan fontos lehet egy tárgyalás során, mint a ruha, melyet viselünk vagy az, ahogyan viselkedünk, ahogyan beszélünk. Gyakran ezekkel nagyobb hatást gyakorlunk a tárgyalópartnerünkre, mint a mondanivalónkkal.

Fontos, hogy mit teszünk le az asztalra.

2015 naptár katalógus | nap-tár-ház